Moda

Sandale Jelene Tomašević morate imati ovog leta: I dosadnu kombinaciju naprave savršenom, a tek da vidite kako stoje na nozi (FOTO)

Sandale Jelene Tomašević su must have ovog leta

Sandale Jelene Tomašević morate imati ovog leta: I dosadnu kombinaciju naprave savršenom, a tek da vidite kako stoje na nozi (FOTO)

Ata Images

Sezona slavlja uveliko je počela, pa su dame u konstantnoj potrazi za modnom inspiracijom. Ovog puta Jelena Tomašević inspiriše besprekornim stilom, a zvezda outfita su definitivno Sandale Jelene Tomašević, koje svaka žena mora imati u garderoberu.

Pevačica se na Beogradskom River Festu pojavila u atraktivnoj crno-beloj kombinaciji koja je uvek pun pogodak, a kako bi sve podigla na viši nivo, za dozu elegancije dodala je zlatne detalje.

Boško Karanović

 

Zlatna kopča na pojasu i zlatne sandale definitivno su dali malo šika ovoj odevnoj kombinaciji, a Jelena je kao i uvek blistala.

Pročitajte: Kombinacija Jelene Tomašević savršeno prikriva višak na struku i bokovima, a boja je stvorena za proleće: Ovo morate iskopirati (FOTO)

Sandale Jelene Tomašević, savršen su odabir za posebne prilike, jer se zlatni detalji jednostavno kombinuju i pojačavaju glamur modnog odabira. Osim toga, model sandale koji ona nosi preddstavlja svojevrsnu klasiku koja je uvek u modi.

Boško Karanović

 

Pročitajte: Savršena kombinacija - Jelena Tomašević pokazala jedinstven način kako da nosite malu crnu haljinu i sakrijete kilograme

Bilo da ih nosite na elegantnu haljinu, pantalone ili čak "razbijete" neku kežual kombinaciju poput džinsa i bele košulje, zlatne sandale su definitivno must have par obuće u garderoberu svake žene.

Boško Karanović

 

 

Komentari (2)

Loading