Moda

Od italijanskog Voga do Adria Summita: Modna revija Jelene Đukanović će vas ostaviti bez daha

Jelena Đukanović - ime koje se ne može spomenuti a da ne izazove uzbuđenje među ljubiteljima mode

Od italijanskog Voga do Adria Summita: Modna revija Jelene Đukanović će vas ostaviti bez daha

Braca Nadeždić

Ona nije samo dizajnerka, već umetnica koja stvara nešto više od obične odeće - ona kreira iskustvo, priču i duboki emotivni odziv koji dotiče dušu.

U okviru ovogodišnje konferencije Adria Summit, Jelena će otkriti svoje najnovije remek-delo - kolekciju “Inner Voice”, koja će bez sumnje ostaviti publiku bez daha. Ova revija će biti više od modnog događaja; biće to putovanje kroz umetnost, filozofiju i ljudsku suštinu.

Braca Nadeždić

 

 

Jelena Đukanović design je čist primer post-postmodernizma. Osim što krase telo, ovi komadi izazivaju i duboke emocije. Inspiracija koja stoji iza njenih kreacija prožeta je kreativnim duhom i filozofskim razmišljanjem. Svaki komad u kolekciji Inner Voice nosi sa sobom nevidljive narative, dok istovremeno otkriva snagu i ranjivost žene koja ga nosi. Kroz ansambl crne boje oniksa, Jelena Đukanović nam donosi simfoniju urbane sofisticiranosti. Minimalni, ali izuzetno upečatljivi akcenti, ukazuju na unutrašnju istinu i suštinu moderne ženstvenosti u njenom najčistnijem obliku.

Braca Nadeždić

 

Ali, ko je Jelena Đukanović? Ona je umetnica koja je prošla kroz vrata prestižnih modnih institucija u Italiji, stekavši zavidnu reputaciju i priznanja širom sveta. Njena putanja je bila obeležena eksperimentima, kritikama i trijumfima. Na drugoj godini osnovnih studija, njena prva realizovana kolekcija, koja je prvenstveno započeta kao eksperiment, predstavljena je na Serbia Fashion Weeku. Iznenadni uspeh ovog eksperimenta je bio neverovatan - završila je na naslovnoj strani web stranice Vogue Italia i privukla pažnju svetskih modnih kritičara, što ju je odvelo na modnu reviju u Berlinu, izložbu u Diseldorfu, Bolonji...

https://www.vogue.it/
 

 

Odatle, Jelenin put je vodio do Milana, gde je njena mini-kolekcija prikazana u okviru MFW projekta Top rated students, dodatno potvrđujući njen talenat i viziju. Njena diplomska kolekcija je predstavljena domaćoj publici na Belgrade Fashion Weeku, što je bio još jedan korak ka uspehu koji je stvorila.

Svetlana Braun

 

Nakon povratka iz Italije, postala je član ULUPUDS-a u okviru kojeg je imala različita angažovanja i izlaganja u Srbiji. Uporedo je započela karijeru na poziciji Head of Design za brend Bonatti, dodatno proširujući svoj uticaj u modnoj industriji.

Zoran Mirčetić

 

Sada, na Adria Summitu, Jelena će predstaviti svoju prvu komercijalnu kolekciju, spajajući svoje bogato iskustvo sa svežim, inovativnim idejama. Budite sigurni da će njena revija promeniti način na koji gledate na modu i umetnost. Ovo je više od modnog događaja - ovo je umetničko iskustvo koje se ne sme propustiti!

O Adria Summitu:
Adria Summit, vodeći događaj koji okuplja lidere e-trgovine, inovatore i preduzetnike iz regiona i Evrope, vrača se treću godinu zaredom. Održaće se od 8. do 12. maja, i to na dve lokacije u Kempinski hotelu u Umagu, Hrvatska i Kempinski Palaceu u Portorožu, Slovenija. Sa fokusom na digitalne tehnologije i veštačku inteligenciju, Adria Summit ima za cilj da istraži njihov uticaj na e-trgovinu i digitalnu trgovinu kroz inspirativna predavanja, panele i diskusije, istražujući najnovije trendove i inovacije. Učesnici mogu očekivati razgovore o aktuelnim temama koje oblikuju budućnost poslovanja u Adria regionu i šire, podstičući razmenu ideja i iskustava među liderima, preduzetnicima i stručnjacima iz različitih industrija.

Komentari (0)

Loading