Moda

Haljina Ane Sević ističe grudi, vizuelno stanjuje struk, izgleda skupo, a košta svega 2.999 dinara: Evo gde je možete kupiti (FOTO)

Haljina Ane Sević privukla je pažnju pripadnica lepšeg pola

Haljina Ane Sević ističe grudi, vizuelno stanjuje struk, izgleda skupo, a košta svega 2.999 dinara: Evo gde je možete kupiti (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Lepršava letnja haljina Ane Sević u fokusu je ženskog dela javnosti.

S obzirom na to da je reč o modelu koji je lepog dezena, vrlo svedenog i modernog, budući da ju je moguće poneti u raznim prilikama, ne čudi što su obožavateljke Anu obasule pitanjima gde ju je pazarila i koliko ju je platila.

Pročitajte: Ana Sević otvorila vrata svog garderobera - Sav je u staklu, a krije komade i od nekoliko hiljada evra

Često bivša pevačica nosi kreacije slavnih domaćih dizajnera, neretko ume da izdvoji ozbiljan novac tokom šopinga.

Katarina Drajić / Ata images

 

Kada joj se nešto dopada, ne pita za cenu, istovremeno potpuno joj je nevažno ako komad garderobe koji joj lepo stoji i ističe prednosti, a skriva mane, nema ime i pristupačan je svima.

Najnovija haljina Ane Sević kupljena je upravo u jednoj od takvih komercijalnih radnji, koje se mogu pohvaliti povoljnim, a kvalitetnim stvarčicama.

Bez imalo ustručavanja mama tri mališana i supruga biznismena Nedeljkovića otkrila je da je u pitanju H&M, a mi smo malo za vas istražili i videli da ju je platila najviše 3.000 dinara.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Komad roze-bež nijansi bivša žena Darka Lazića ponela je u emisiji "Zvezda Granda". 

Uklopila ga je uz bež sandale sa nižom potpeticom i belom mini tašnom, u koju jedva staju ključevi, telefon i novčanik.

Pročitajte: Ponuda koja se ne odbija - Ana Sević menja Sanju Kužet, a od sume koju za to dobija zavrteće vam se u glavi

Ista kreacija sa nešto drugačijom obućom i možda tašnom od pruća, i istovetnim šeširom, može se poneti na plažu, u šetnju sa naslednicima, dok ju je uz neki plašt moguće vrlo lako preinačiti u haljinu za svečane prilike.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Dame se slažu da je Ana napravila odličan izbor prilikom kupovine, te da ju je zasigurno osim lepote modela vodila i želja da sebi, za promenu, priušti nešto praktično.

 

Komentari (0)

Loading