Moda

Sloboda Mićalović prvi put pokazala noge u šorcu! Da li ovako treba da izgleda žena na pragu pete decenije?

Šorc Slobode Mićalović u trendu je

Sloboda Mićalović prvi put pokazala noge u šorcu! Da li ovako treba da izgleda žena na pragu pete decenije?

Jelena Jovanov

Šorc Slobode Mićalović istakao je noge dramske umetnice, koja inače nema običaj da se oskudno odeva kada je u javnosti.

Mama dve tinejdžerke izuzetno vodi računa pri izboru garderobe i kako izgleda van svog doma, zbog čega je njeno najnovije izdanje izazvalo posebnu pažnju. 

Pročitajte: Sloboda i Nataša u nikad luđem noćnom provodu bez muževa - Ovakve ih do sada niste videli (FOTO)

Poznato je da su dugačke haljine i suknje njen favorit, takođe ona voli široke pantalone, košulje i majice koje ističu grudi i struk.

Jelena Jovanov/Gloria

 

Do sada noge na ovaj način ona nije isticala, verovalo se s razlogom, ali po svemu sudeći to jednostavno nije bio njen manir, bar ne donedavno.

Budući da su tropski dani nastupili a oversize šorcevi i košulje istog kroja postaju svetski hit, supruga Vojina Ćetkovića odlučila se za malu promenu u svom stajlingu.

Instagram

 

Šorc Slobode Mićalović dospeo je na Instagram profil glumice, koja je odmah potom dobila sijaset pozitivnih komentara.

Dame njenih godina čestitale su joj na odličnom izgledu i izvajanim nogama na pragu pete decenije, dok ni muški deo populacije nije štedeo na komplimentima.

Instagram

 

Gde god da se pojavi Sloboda privlači pažnju. Ona, njen izabranik kao i njihove naslednice često su u žiži medijskog interesovanja zbog čega se ona trudi da održi nivo.

Vrlo vodi računa gde i šta izgovara, kojim tonom, retko komentariše kada je za mišljenje ne pitaju, posećuje samo kulturne događaje vredne pažnje i drži se vrlo dostojanstveno.

Pročitajte: Andrija Slobodi uputio nezapamćene uvrede, nije mu ostala dužna - Zar to da joj uradi nakon 20 godina prijateljstva?

Uvek u skladu sa tim je i njena garderoba zbog čega je ovaj mali letnji ispad bio pravo iznenađenje u očima njenih fanova.

Instagram

 

Komentari da bi češće trebalo tako da se odeva, našli su se među brojnim savetima upućenim glumici, a vreme će pokazati hoće li ona fanove poslušati i više se osloboditi po pitanju oblačenja.

 

Komentari (0)

Loading