Celebrity News

Andrija Slobodi uputio nezapamćene uvrede, nije mu ostala dužna: Zar to da joj uradi nakon 20 godina prijateljstva?

Sukob Andrije Miloševića i Slobode Mićalović dogodio se pred kamerama

Andrija Slobodi uputio nezapamćene uvrede, nije mu ostala dužna: Zar to da joj uradi nakon 20 godina prijateljstva?

Ata Images/Antonio Ahel

Nikada tokom dvadeset godina prijateljstva nije se dogodio sukob Andrije Miloševića i Slobode Mićalović.

Glumac i glumica negde u isto vreme počeli su svoje televizijske karijere. U seriji „Mješoviti brak”, gde su tumačili zaljubljeni par, otpočelo je i njihovo duboko prijateljstvo, koje niko, ma koliko se trudio, nije mogao da pokvari.

Pročitajte: Dve i po godine nakon rođenja sina Relje, Andrija Milošević potvrdio najlepše vesti - Došao je i taj dan (FOTO)

SIgurno su tokom dve decenije mnogi pokušavali da taj odnos pokvare, ali Sloboda i Andrija nisu to dozvolili.

U međuvremenu, oni su sarađivali na još par projekata, a zaljubljeni par ponovo su tumačili u seriji „Mamini sinovi”, negde u isto vremeno dogodllo se da je Milošević sa suprugom Aleksandrom Tomić otvorio pozorište na Banovom brdu, a Sloboda kao prava prijateljica došla je da ga podži.

printscreen una due tre

 

Za početak pristala je da tu igra svoju predstavu „Frenki i Džoni”, a zatim i da naprave novi komad „Šećer je sitan osim kad je kocka” koji je vrlo tražen.

SIgurno je da podrška i poverenje nisu jednostrani, Andrija se mnogo puta našao Slobodi, njenom suprugu Vojinu Ćetkoviću pa i njihovim mezimicama Veri i Mili koju smatra svojom decom.

Upravo iz svega navedenog niko se nije nadao da će se ikada sukob Andrije Miloševića i Slobode Mićalović dogoditi, ipak desio se i to pred kamerama, javno, ali namenski za potrebe emisije i zarad šaljivog konteksta.

printscreen una due tre

 

U novoj emisiji TV Una „Una due tre”, koju vodi Andrija, jedno drugome izgovorili su svakakve uvrede, jedno drugome se smejali, pretili a sve zarad gledanosti i kako bi podmirili šemu emisije koja upravo to ima za cilj.

Andrija je za početak kazao Slobodi:

printscreen una due tre

 

- Sloboda, ti si iz Leskovca, što je malo čudno, s obzirom na to da si dobila ime po fabrici iz Čačka - na ovu, žargonski rečeno prozivku, glumica je zatražila od kolega bejzbol palicu da ga udari, a potom ipak verbalno uzvratila:

Pročitajte: Dnevni boravak Slobode i Vojina uređen u japanskom stilu - Samo jedna zavesa, lampa i cveće na stolu (FOTO)

- Znate da se Andrija 20 godina bavi glumom. Ali, nekako, uvek mu je taj tip uloge se uvek i uvek zove Andrija Milošević.

printscreen una due tre

 

Posle ovih reči dramske umetnice ponovo je usledio smeh, a budući da epizode tek treba da se emituju, videće se šta su kolege, a nadasve prijatelji koji se odlično poznaju, jedno drugome sve kazali

S obzirom na to da poznaju međusobne i vrline i male, posećuju se porodično, veruje se da je tu svašta moglo još da se čuje, što šira javnost nije znala o njima.

 

Komentari (0)

Loading