Moda

Karleušu nazivaju modnom ikonom a ona iskopirala Cecin stajling (FOTO)

Modni izbori Jelene Karleuše vrlo su upečatljivi

Karleušu nazivaju modnom ikonom a ona iskopirala Cecin stajling (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Modni izbori Jelene Karleuše često su tema domaće javnosti.

Scenskim stilom odevanja, unikatnim i uglavnom rađenim po njenim nacrtima, pop diva nastoji da izazove šok kod publike, koja to na njenim nastupima sada već i očekuje.

Pročitajte: Bilo je strašno, čula sam kad je Jelena ovo rekla Dušku - Komšinica otkrila šta se dogodilo u vili na Dedinju

Modni izbori Jelene Karleuše poslednjih nekoliko godina uključuju komade koji šalju jasnu i jaku poruku.

Od pesme do pesme pevačica je uvek drugačije odevena, a uski trikoi koji ističu njeno izvajano telo, obline, ogrtači, čizme sa platformom i maske samo su deo onoga što ona čuva u svom garderoberu i retko kada dva puta obuče.

 

 

Jelena se zbog scenskog tipa odevanja svojevremeno našla i u žiži interesovanja američkih medija koji su priznali, doduše kroz dozu ironije, da je poslužila kao inspiracija stilisti jedne Bijonse koja je iz godine u godinu kopira.

Fotografije ukazuju na to da govori istinu, a čini se da je u manjku inspiracije i ona ovoga puta posegla za modelom čizama koje je već neko sa javne scene poneo.

Ne bi tu bilo ništa strašno da „taj neko” nije njena ljuta rivalka na estradi Svetlana Ceca Ražnatović.

Ata Images Antonio Ahel

 

Pre izvesnog vremena polemisalo se o skupocenim čizmama folk zvezde, a sada je iste takve ponela i Jelena i time se pohvalila na Instagramu.

Pročitajte: Ceca konačno priznala kako se suprug Željko ophodio prema njoj! Jednu rečenicu mu nikad neće zaboraviti

Malo je reći da su fanovi „modne ikone”, kako Jelenu inače nazivaju, ostali u šoku. 

Instagram

 

Čitavog dana pitaju se da li je diva zaboravila da je komad prethodno nosila Ceca ili je možda reč o starim slikama koje odlučila tek sad da objavi.

 

 

 

Komentari (0)

Loading