Moda

SEKSI SENJORITA se super zabavlja, ali i dobro oblači: Glasajte za najbolji Miličin stajling sa romantičnog putovanja u Milanu (foto)

SEKSI SENJORITA se super zabavlja, ali i dobro oblači: Glasajte za najbolji Miličin stajling sa romantičnog putovanja u Milanu (foto)

Nakon spektakularnih nastupa u našoj prestonici, Milica je spakovala kofere i takođe poslovnim obavezama krenula put Milana.

Nakon što je doputovala u ovaj predivan grad koji je inače drugi po veličini u Italiji, pevačica se oglasila na društvenim mrežama gde je objavila razne fotografije i otkrila kako uživa u luksuzu, dobrom piću i ukusnoj hrani.

Inače, naša popularna pevačica boravila je u grandioznom hotelu sa pet zvezdica čiji posetiocu su bili i velika svetska imena poput Kjare Feranji ali i velika imena modnog sveta i holivudskog džet-seta.

Evo gde UŽIVA SEKSI SENJORITA: Milica Pavlović u društvu svetskih zvezda, sa njima se POSEBNO ZBLIŽILA!

Izuzetno istančan ukus za italijansko uživanje Milica je pokazala na seriji svojih fotografija, a sa video klipova koje je takođe često objavljivala, uspela je čak i da nam dočara predivne esencija ukusa koje je probala.

S obzirom da je poslednjom objavom na svom Instagram profilu zatekla i oduševila sve posetioce na graskom trgu u Milanu i to pozirajući u seksi lepršavoj haljini, odlučili smo da vas pitamo koji je milanski stajling naše pevačice na vas ostavio najbolji utisak.

Kao i što to inače radimo, u našoj galeriji imaćete priliku da vidite neke od njenih najzapaženijih stajlinga sa ovog putovanja a ispod toga i prostor gde možete dati vašu ocenu za onaj modni trenutak koji vam se najviše dopada.

Preuzmite ulogu modnog policajca i dajte svoj "final touch"...

Sad sledi glasanje...

Koji Miličin stajling vam se najviše dopada?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
41 
VoteResultsBack to vote