Moda

Gala zabava okupila poznata lica, a na njoj eksplozivne Beograđanke čiji su stilovi bili ČIST SPEKTAKL! (foto)

Gala zabava okupila poznata lica, a na njoj eksplozivne Beograđanke čiji su stilovi bili ČIST SPEKTAKL! (foto)

Posle niza revija, radionica, izložbi i otvaranja novih prostora za promociju autorskog dizajna sinoć je usledila dodela nagrada 45. Pervol Fešn vika koje su ispratile poznate zvanice, svaka u svom maniru.

Na 6. Međunarodnoj dodeli priznanja istaknutim zenama i muskarcima iz javnog života, zvezda večeri svakako je bila hrabra Dea Đurđević kojoj je ovo bio prvi crveni tepih nakon stravične nesreće nesreće koju je doživela pre nekoliko meseci. Lepa i Dea osvojila je titulu Dame godine jer je definitvno svojom voljom i pozitivnom energijom dala primer mnogim ženama da se izbore sa raznim poteškoćama.

Pored toga, Dejan Petrović bio je sa suprugom Brankom i ćerkom Jovanom, najlepšom "Malom damom" Srbije za ovu godinu.

Kao i uvek, ne možemo a da ne pomenemo sve druge poznate dame koje su upriličile ovaj događaj svojim prisustvom, ali i sjajnim stajlinzima koje su ponele.

Marija Egelja se vratila iz Dubaija, a na dodeli nagrada nosila je svečanu zlatnu haljinu dok je Mirka Vasiljević za ovo veče odabrala je kežual kombinaciju sa šik nakitom i naočarama, ali bez supriga, Vujadina Savića. 

Milica Dabović bila je u izazovnoj kombinezonu koji je istakao njenu savršenu figuru.

Snežana Đurišić i dr Vanja Milošević, ginekolog, bili su crno-beli tandem dok je modno briljirala glumica Marina Ćosić, u animal haljini.