Moda

Za OVAJ Dunjin stajling trebalo je MNOGO HRABROSTI, ali zaista izgleda MRAK! (foto)

Za OVAJ Dunjin stajling trebalo je MNOGO HRABROSTI, ali zaista izgleda MRAK! (foto)

story

Dunja je jedna od naših najuticajnijih blogerki, a njena modna izdanja su prava inspiracija, pre svega jer ne poseže uvek za preskupim krpicama i ume praktično ni od čega da stvori "vau" efekat.

Lepa brineta ima jasno izgrađen stil, a najbolje joj pristaje ležerna elegancija i kežual komadi, pa je u takvim kombinacijama uglavnom i viđamo, a nedavno se pohvalila jednim krajnje originalnim izdanjem.

Dunja je za jednu muzičku manifestaciju, a potom i noćni izlazak izabrala potpuno drugačiji autfit od svega što ste ikada videli; iskombinovavši sportsku sivu trenerku, urbane patike i kratak top optočen srebrnim šljokicama. Šlag na torti bio je duks sa kapuljačom koji je isečen tako da nema prednji deo i otkriva glamurozan svetlucavi grudnjak.

https://www.instagram.com/p/BwmxxVcFAw_/

Njena fotografija u ovom izdanju izazvala je pravu pomamu, pa je za manje od 24 sata ovu objavu lajkovalo gotovo 30.000 ljudi, a Dunjini pratioci nisu štedeli ni reči hvale.

"Autfit godine", "Duks je baš strava", "Auuu", samo su neki od komentara na račun ove influenserke, a mnoge je zanimalo gde je nabavila ovaj nesvakidašnji duks.

Dunja je otkrila da je reč o "uradi sam" kreaciji, bar delimično, s obzirom da je zapravo samo isekla prednji deo starog oversized duksa. Svaka čast na maštovitosti, ideja nam se baš dopala!