Moda

Keri Bredšo ili Severina? Pitate se koja je sličnost između njih dve, ali kada vidite OVO, SVE će vam biti jasno! (foto)

Keri Bredšo ili Severina? Pitate se koja je sličnost između njih dve, ali kada vidite OVO, SVE će vam biti jasno! (foto)

Spot za pesmu "Losha" sa poslednjeg albuma ‘Halo’, Severina će objaviti u četvrtak, 02. maja, tačno u podne na svom YouTube kanalu i Facebook stranici.

https://www.instagram.com/p/Bw2MroDh6fb/

Seksi Splićanka poznata je kao velika zaljubljenica u modu i jedna od najbolje obučenih estradnih ličnosti, koja se ne libi da potroši novac na skupocene komade.

Kadrove za novi spot snimala je u odeći, obući i modnim dodacima s potpisom vodećih brendova poput Jimmyja Chooa, Guccija, Dolce & Gabbane, Calvina Kleina i Diesela, te nimalo ne čudi činjenica zašto je Seve jedna od priznatijih dama sa javne scene čiji stil kopiraju gomile mladih žena širom regiona.

Iako je provokativna izdanja u oskudnim krpicama pevačica ovog puta odlučila da zameniti širokom odećom i slojevitim odevanjem, nismo mogli da ne primetimo njenu krhku figuru.

Pogledajte kako izgleda kad Seve korača ulicama Njujorka… Interesantna je činjenica i da je svoju fotografiju koju je objavila na Instagram profil imenovala poznatom serijom koju svi obožavamo a radi se o "Sex and the City" ili u prevodu "Seks i Grad" te na ovoj fotki stilom neodoljivo podseća na popularnu i omiljenu modnu ikonu Keri Bredšo. 

https://www.instagram.com/p/BuigSSjFBJG/

Međutim, u jednom nikako ne mogu da se porede - Seve ipak ima sreće u ljubavi.