Moda

Na crvenom tepihu svi su GLEDALI u njihove kreacije, ali žena koja je razbila sve predrasude u Kanu pokazala da joj NEMA RAVNE! (FOTO)

Na crvenom tepihu svi su GLEDALI u njihove kreacije, ali žena koja je razbila sve predrasude u Kanu pokazala da joj NEMA RAVNE! (FOTO)

story

Večeras je Kanski festival ponovo bio centar sveta, bar kada je o modi reč, a sve oči bile su uprte u dame koje su se pojavile na premijeri filma "Once Upon A Time In Hollywood" i njihove modne izbore.

Pored dama koje su paradirale francuskom rivijerom, red karpetom prošetali su i Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Kventin Tarantino u društvu svoje prelepe supruge Danijele Pik. Zablistali su u savršenim izdanjima ponosni na veliki projekat, koji će zasigurno imati veliki odjek u javnosti kao i kod publike.

Prelepa Vini Harlou koja boluje od vitiliga i koja od početka svog pojavljivanja prkosi modnim dogmama ističe da je apsolutno ponosna na svoju kožu i da je nikada ne bi menjala. Tako je i sada, napravila potpuni spektakl zakoračivši na crveni tepih u vatrenoj toaleti koja je istakla njenu lepotu i koja se apsolutno stopila sa njenom pojavom.

Pored nje, sjajne modne izbore napravile su i Margot Robi, Mišel Rodrigez, Sara Sampio, Kjara Feranji, Dakota Fening, Kamila Morone, Koko Roša i mnoge druge, a fotoreporterima pažnju je privukao i sin Dejvida Bekama, Bruklin koji je na crvenih tepih došao sa svojom lepšom polovinom, Hanom Kros. 

Njihove kreacije kao i kreacije ostalih dama sa crvenog tepiha pogledajte u našoj galeriji ispod.