Moda

Na crvenom tepihu videli smo ESENCIJU GLAMURA I EROTIKE, ali SVI su čekali samo da vide nju - I POJAVILA SE! (foto)

Na crvenom tepihu videli smo ESENCIJU GLAMURA I EROTIKE, ali SVI su čekali samo da vide nju - I POJAVILA SE! (foto)

Na današnjoj premijeri filma "Roubaix, une lumière“ (Rube, jedna svetlost) francuskog reditelja Arnoa Deplešena, pojavile su se poznata imena filmske industrije koja su svojim prisustvom upriličili i današnje veče. 

 

Pored glavnih aktera ovog filma, scenarista i režisera, na crvenom tepihu kao i uvek, pojavio se i veliki broj svetskih zvezda koje su ponosno paradirale fransuckom rivijerom.

Proteklih nekoliko dana, koliko ovaj fantastičan festival i traje, videli smo nebrojeno puno poznatih ličnosti koji su zablistali u raznim kreacijama i savršenim izdanjima. Neke smo videli i po nekoliko puta.

Međutim, jednu su svi posebno čekali... S obzirom da je svaki put priredila pravi modni spektakl i ovoga puta očekivao se bum.

Adrijana Lima je očekivano, očarala sve prisutne svojim pojavljivanjem u savršenoj seksepilnoj haljini ne ostavljajući prostora ni za dah. U predivnoj haljini kraljevsko plave boje plenila je pažnjom i ponovo zapečatila Kan svojim prisustvom.

Pored nje, u sjajnim modnim izborima zablistale su i neponovljiva Izabel Gular, Marion Kotilard, Vini Harlou i mnoge druge.

Kako je bilo na ovoj premijeri pogledajte u našoj galeriji ispod: