Moda

Ivanka Trump nije mogla odabrati bolji stajling kojim će odati počast Velikoj Britaniji i kraljici Elizabeti

Ivanka Trump nije mogla odabrati bolji stajling kojim će odati počast Velikoj Britaniji i kraljici Elizabeti

story

Donald Trump je u službenu posetu Velikoj Britaniji poveo svu svoju odraslu decu, uključujući i svoju miljenicu i desnu ruku Ivanku Tramp.

Dok su Melanija i Tifani Tramp uživale u slobodnom vremenu nakon sinoćnje svečane večere u palati, Ivanka se s američkim veleposlanikom u Velikoj Britaniji uputila u kancelariju premijera gde su ih dočekali fotografi, a mnogima je tada zapeo za oko Ivankin efektni stajling...

S obzirom na veliki broj dužnosti koje ga očekuju u Londonu kao i premalo vremena, Donald je jedan deo obaveza prebacio na svoju ćerku Ivanku na koju se uvek može osloniti. U čuvenoj ulici Downing u Londonu fotografi su drugog dana službene posete porodice Tramp, uslikali Ivanku u društvu američkog veleposlanika u Velikoj Britaniji Vudija Džonsona.

https://www.instagram.com/p/BySau3kpkIi/?utm_source=ig_embed

Lepa 37-godišnja preduzetnica privukla je brojne poglede na ulicama Londona, osvanuvši u efektnom i do detalja osmišljenom stajlingu kojim je odala počast Velikoj Britaniji i samoj kraljici Elizabeti II koja je Trampove ugostila u Bakingemskoj palati.

Poznata po istančanom ukusu za modu i stilu koji odiše poslovnom elegancijom i ženstvenošću, Ivanka je ovog puta odabrala efektnu plisiranu suknju midi dužine a celokupan stajling začinila je elegantnim trobojnim salonkama.

Kako vam se dopada Ivankin stajling?