Moda

Ponovo na istoj sceni: Nevena Božović u STAJLINGU SA EVROVIZIJE, a Sara Jo oduševila sve i pojavila se U VENČANICI (foto)

Ponovo na istoj sceni: Nevena Božović u STAJLINGU SA EVROVIZIJE, a Sara Jo oduševila sve i pojavila se U VENČANICI (foto)

story

Naša ovogodišnja predstavnica na "Evroviziji", Nevena Božović, pojavila se sinoć na žurki "Naxi" radija u izdanju koje je pokazala u Tel Avivu prošlog meseca i oduševila sve prisutne.

Crna haljina sa dugačkim šlicem i kapuljačom izgledala je moćno na Neveni, a savršen dodatak bile su i metalne alke koje dodatno krase ovu kreaciju. Stajling koji je ponela veoma je sličan onom koji je nosila na crvenom tepihu "Evrovizije", sa elementima kostima koji je imala tokom nastupa.

Nevena je tako juče dobila nagradu za pevačicu godine, a nije krila sreću što je ovo priznanje otišlo u njene ruke.

Pored naše evrovizijske predstavnice na binu "Naxi" žurke popela se i Nevenina koleginica Sara Jovanović koja je sve prisutne obradovala nastupom.

Sara je za ovo veče odabrala da se pojavi, verovali ili ne u venčanici domaćeg brenda, strogih linija, zatvorenu do grla, koja prati liniju tela i koju posebnom čine veoma dugački rukavi koji se vuku po podu poput šlepa.

Obe lepotice koje su popularnost stekle nakon učešća u šou "Prvi glas Srbije" oduševile su nas svojim fashion izadnjem, a ovog puta i iznenadile jer su se, rekli bismo, "zamenile". Više smo navikli da gledamo atraktivnu brinetu u "edži" kombinacija, dok je nežna plavokosa dama ta koja bira ženstvenije modele.

Kako se vama dopadaju?