Moda

Garderoba koju ne smete da nosite na kompanijskoj proslavi: Ispašćete smešni i svi će vas ogovarati danima

Garderoba za kompanijsku proslavu ne sme da bude ovakva

Garderoba koju ne smete da nosite na kompanijskoj proslavi: Ispašćete smešni i svi će vas ogovarati danima

shutterstock

Trenutak kada shvatite da ste odabrali neprikladnu odeću za godišnju proslavu u firmi ume da bude veoma neprijatan. Zato vam savetujemo da razmislite koja je garderoba za kompanijsku proslavu adekvatna, a koju treba ostaviti za privatnu zabavu sa prijateljima ili rođendan.

Uskoro će sezona korporativnih događaja i novogodišnjih žurki početi u punom jeku, što znači da je vreme da razmislite šta ćete obući. Prvo izvršite reviziju sopstvene garderobe da biste razumeli koje stvari mogu biti korisne za svečano veče, a tek posle toga idite u kupovinu.

Pročitajte: Ovakva torba ruši ceo stajling i čini da izgledate starije: Stilistkinja upozorila - asesoar koji nikada ne treba da nosite

Svako od nas treba da sastavi najmanje dva autfita - za najvažniju noć u godini sa porodicom i prijateljima i za događaj sa kolegama. Danas nam stilisti i dizajneri nude mnogo opcija, od zavodljive čipke do elegantnih bisera. Ova četiri stajlinga morate da izbegavate

Stvari koje su providne

Mrežaste haljine od čipke i tila su lepe, ali ne za korporacijske zabave. Ako dođete u ovakvom izdanju, očekujte da vas svi kasnije ogovaraju, jer to je zaista neprihvatljivo.

Nesezonski artikli

Letnje lepršave haljine ostavite u ormaru iako obožavate da ih nosite. U leto i proleće, u laganim haljinama sa svetlim printom izgledaćete kao kraljica, ali ne na novogodišnjoj korporativnoj zabavi. U većini slučajeva takav stajling osuđen je na neuspeh. Letnje haljine se loše kombiniju sa čizmama i bundama, tako da ne, nikako.

Prekratke stvari, duboki dekoltei

Toaleta se golim leđima, dubokim dekolteima i ekstramini suknje definitivno nije prikladna za radnu zabavu. Takve stvari ne smete da nosite na godišnju zabavu u firmi.

Na kraju, kako možete da se opustite, zabavite i igrate ako svake sekunde morate da prilagođavate suknju ili haljinu da biste izbegli neprijatnosti?

Komentari (0)

Loading