Moda

Ovakva torba ruši ceo stajling i čini da izgledate starije: Stilistkinja upozorila - asesoar koji nikada treba da nosite

Torbe koje treba izbegavati ako želite da izgledate mlađe

Ovakva torba ruši ceo stajling i čini da izgledate starije: Stilistkinja upozorila - asesoar koji nikada treba da nosite

Shutterstock

Odeća i aksesoari igraju važnu ulogu u borbi za mladost. Ipak, malo ljudi zna da uz pomoć određenih stvari možete ili dodati ili oduzeti nekoliko dodatnih godina. Stilista Melisa Lund je skrenula pažnju da crna boja čini da izgledamo starije, ali i ukazala na torbe koje treba izbegavati ako želite da izgledate mlađe.

Ona je istakla da treba izbegavati velike torbe sa dugim kaiševima u tamnim nijansama - one će svaki autfit učiniiti lošijim ali i učiniti da izgledate starije.

Pročitajte: Jedna navika odaje da nemate stila - Stilistkinja ukazala na ogromnu grešku

Umesto toga, stilistkinja savetuje da se pažljivije pogledaju proizvodi svetlijih boja sa kratkim kaišem.

- Čak i ako ste nezadovoljni svojim telom, nemojte da nosite široku odeću, jer će tako izgledati još krupnije - tvrdi poznata Britanka.

Na kraju Lund je dodala da treba izbaciti izlizano i rastegnuti donji veš iz svog ormara, ma koliko to izgledalo udobno.

- Svaka žena izgleda mnogo bolje kada si joj grudi na svom mestu, a ne na spratu ispod -  zaključila je stilistkinja i na kraju predložila kupovinu odeće za oblikovanje, jer stvara glatku siluetu i naglašava figuru u bilo kojoj odeći.

 

 

Komentari (0)

Loading