Moda

Dva odevna komada za zimu koje nose bogate Ruskinje: Odraz su čistog luksuza, a jedan sigurno već imate kod kuće

Zimski stajling tipičan za Ruskinje možete i vi da iskopirate

Dva odevna komada za zimu koje nose bogate Ruskinje: Odraz su čistog luksuza, a jedan sigurno već imate kod kuće

Nikolai Ignatiev / Alamy / Alamy / Profimedia

Zima je stigla i vreme je da garderober prilagodimo godišnjem dobu. Iako nam se često čini da nije lako izgledati lepo i trendi kada je temperatura u minusu, zimski stajling tipičan za Ruskinje možete i vi da iskopirate.

Svi neumorno ponavljaju da je moda ciklična i da je dovoljno samo da budemo strpljivi kako bismo ponovo nosili omiljene odevne komade naših mama i baka.

Pročitajte: Ovakva torba ruši ceo stajling i čini da izgledate starije: Stilistkinja upozorila - asesoar koji nikada ne bi trebalo da nosite

Ruskinje su ove zime kao uniformisane, a da biste i vi odisali tihim luksuzom, dovoljno je da imate dva odevna predmeta - bundu (poželjno je da bude u vintidž stilu) i šubaru.

Iako vam se čini da je vreme šubara „prohujalo s vihorom“, moderne Ruskinje ih obožavaju. Ipak, ne morate da očajavate ako u nasledstvo niste dobili šubaru, postoje odlični modeli od veštačkog krzna koji će vaš stajling podići na viši nivo.

Šminka je takođe mora da bude u sladu sa modnim kanonima. Aktuelan je prirodan izgled, gde izgledate kao da nemate šminku sa sjajem za usne i ružičastim rumenilom koje stvara efekat kao da ste upravo ušli sa hladnoće. Ili svetao, bogat crveni karmin.

 

Komentari (0)

Loading