Moda

Nedavno najveći trend, a sada potpuno demode: Stilisti apeluju - Zaboravite ovu odevnu kombinaciju

Trendovi kojima je odzvonilo će vas iznenaditi

Nedavno najveći trend, a sada potpuno demode: Stilisti apeluju - Zaboravite ovu odevnu kombinaciju

allana/youtube/printscreen

Prošle, 2023. godine uživali smo u modnom eksprerimentisanju. Bila je to zanimljiva godina ali postoje i trendovi kojima je odzvonilo.

Ciklus trendova je čini se beskonačan: ono što je juče izašlo iz mode danas postaje obavezno. Čak i ako sada svi nose trendi pantalone određenog kroja i nazivaju ih najvažnijim trendom one će u narednom periodu najverovatnije postati antitrend.

Pročitajte: Najmodernije pantalone - Vizuelno izdužuju noge, a poznate dame ih obožavaju

Stručnjaci tvrde da je ovaj trend najbolje ostaviti 2023. godini jer mu je potpuno odzvonilo.

 

 

 

Naravno, ne preporučujemo da se previše opterećujete ovim i obnavljate svoju garderobu svake sezone. Na kraju krajeva, ovo je u najmanju ruku neekonomično i ekološki nepovoljno. Međutim, veoma je važno da znate koji odevni predmeti su demode.

Od kraja 2022. godine svi stilisti su predlagali da se korseti uklapaju sa topovima, košuljama i majicama. Tako su kreirali neobične i moderne odevne kombinacije.

Međutim, to nemojte da radite 2024. godine. Govorimo konkretno o kombinaciji, a ne o samom korsetu koji je večan odevni predmeti.

Zbog toga je veoma važno da znate da ih uklopite da izgledaju moderno. Sada se vraćaju vremena kada sam korset može da se nosi umesto topa i da izgleda mnogo zavodljivije i modernije.

 

Komentari (0)

Loading