Moda

Četiri greške koje odaju da nemate stila

Greške koje odaju da nemate stila lako je promeniti

Četiri greške koje odaju da nemate stila

shutterstock

Bez obzira na to koliko se trudite da izgledate atraktivno i privlačno, četiri greške odaju da nemate stila. Kako je u modi, kažu, sve dozvoljeno, žene ali i muškarci često preteraju i tako dođe do različitih propusta.

Pročitajte: Tri odevna predmeta koja izgledaju skupo - Svaku modnu kombinaciju dižu na viši nivo

Stručnjaci ukazuju na četiri osnovna pravila koja vam se mogu učiniti trivijalnim, ali razmislite još jednom.

Ne nosite odeću manje veličine

Verovali ili ne, ali ovo se dešava češće nego što mislite. Neke dame kupuju garderobu manje veličine jer ne mogu da se pomire sa činjenicom da nose garderobu L veličine.

Dešava se da kupe namerno pantalone koje su im tesne jer misle da će im to biti motiv za mršavljenje. To je velika greška jer u tesnoj, neadekvatnoj garderobi svi izgledamo smešno.

 

shutterstock

 

 

Čistite redovno obuću

Prljava obuća ruši celokupan utisak o stajlingu kakav god da je. Mnogi smatraju da su cipele ogledalo čoveka i njegove urednosti. Srećom, greške koje odaju da nemate stila lako je korigovati.

Ne mora sve što nosite da ima izražen logo

Kupovina isključivo brendirane odeće govori da ne znamo mnogo o modi,a posebno ako „brend vrišti” sa svakog komada. Najbolje je da uložite u kvalitetne komade garderobe koji nemaju izražen logo.

Ne nosite previše modnih dodataka

Šešir, naočare, ešarpa, minđuše, prstenje, razmislite da li vam je sve to potrebno u jednoj kombinaciji. Nađite dobar balans i zapamtite – manje je više.

Pixabay

 

 

Komentari (0)

Loading