Moda

Tri odevna predmeta koja izgledaju skupo: Svaku modnu kombinaciju dižu na viši nivo

Kako da izgledate skupo, pitanje je koje postavljaju mnoge žene

Tri odevna predmeta koja izgledaju skupo: Svaku modnu kombinaciju dižu na viši nivo

Elaine Nadiv/Shutterstock

Kako da izgledate skupo, pitanje je koje postavljaju mnoge žene. Posebno je izazovno ako je budžet ograničen. Stručnjaci tvrde da je neophodno da imate ove tri stvari kako biste izgledali kao "milion dolara".

Pročitajte: Stilska greška koja dodaje centimetre u struku - Ogroman je propust ako ovako nosite košulje i bluze (FOTO)

Kvalitetne mokasine

Stroge mokasine, koje su nam došle iz muške garderobe, već dugo su se učvrstile u ormarima mnogih dama. Savršeno se uklapaju u kancelarijski i kežual stil, ali u isto vreme mogu da vas spasu čak i kada je reč o večernjem izlasku.

 Da bi kožni par cipela izgledao reprezentativno, ne bi trebalo da trošite novac na parove sa masovnog tržišta koji traju najviše šest meseci. Najbolje je kupiti skuplje modele: oni vas definitivno neće izneveriti.

Crni kaput

Sve može da se promeni, ali istina ostaje ista: nijedna novonastala jakna ne može da zameni crni kaput. Ova silueta je idealna za sve aktuelne trendove: bakine džempere, bele košulje, majice, dolčeve, čak i kardigane, prema kojima su mnogi kritični. Stvar koja u potpunosti opravdava svoj status spasioca u svakoj situaciji

MS_studio/Shutterstock

 

 

Minimalistički retro sat

Omiljeni sat Anđeline Džoli, koji i danas nosi, jeste starinski "Cartier Tank Louis". Među ljubiteljima ovog modela bila je i princeza Dajana, a to je dovoljno da nam bude jasno da je ovo vanvremenski dodatak

Minimalistički satovi izgledaju veoma ženstveno, a njihov univerzalni kaiš postaje ukras uz svaku garderobu.

Komentari (0)

Loading