Moda

Pet saveta stilista: Kako odabrati pantalone koje će vam stajati kao salivene

Kako odabrati pantalone savetuje stilistkinja

Pet saveta stilista: Kako odabrati pantalone koje će vam stajati kao salivene

Cam Morin unsplash.com

Kako odabrati pantalone, savetuje stilistkinja Irina Šišova. Svi dobro znamo koliko je izazovno pronaći pantalone koje nam dobro stoje. Zato pratite savete eksperta.

Pročitajte: Mnogi ih izbegavaju zbog jedne stvari, ali one su zvanično najmodernije farmerke za proleće

Savet #1. Morate da razmislite sa kakvom odećom ćete nositi pantalone. Ovaj savet vam pomaže da značajno suzite pretragu. Razmislite sa čime ćete upariti pantalone – boja i stil ove odeće će vam olakšati odluku o kupovini.

Savet #2. Odredite tačnu dužinu pantalona. Razmislite koje cipele ćete nositi uz pantalone. Ako želite da ih nosite sa štiklama, onda ih ponesite sa sobom na probu. Na ovaj način možete prilagoditi dužinu pantalona svojoj visini.

Savet #3. Uvek treba da postoji mali prostor između tela i pantalona. Ovo utiče i na vašu udobnost i na to kako će pantalone izgledati na vama.

shutterstock

 

 

Savet #4. Obratite pažnju na kroj – pravilan kroj i kroj vaših pantalona nikada neće učiniti da izgledate debelo u predelu kukova.

Savet #5. Dajte prednost pantalonama sa univerzalnim krojem.

Кlasične pantalone su pogodne za skoro svaku figuru. Ako devojka želi da sakrije svoje obimne bokove, onda ova opcija može pomoći. Palazzo pantalone - svestrane i elegantne pantalone koje podsećaju na dugu suknju do poda.

Creative Lab/Shutterstock

 

 

Posebno će se dopasti onima koji žele da istaknu dužinu svojih nogu. Ali, uprkos činjenici da ovaj model vizuelno produžava noge, palazzo takođe izgleda odlično na visokim devojkama.

Saveti koje treba da poštujete kada kupujete pantalone

  • Shvatite sa kojom odećom ćete nositi pantalone
  • Odredite tačnu dužinu pantalona
  • Uvek treba da postoji luft između tela i pantalona
  • Obratite pažnju na kroj pantalona
  • Dajte prednost pantalonama sa univerzalnim krojem

Komentari (0)

Loading