Moda

Mnogi ih izbegavaju zbog jedne stvari, ali one su zvanično najmodernije farmerke za proleće

Farmerke za proleće nose se isključivo u ovoj boji

Mnogi ih izbegavaju zbog jedne stvari, ali one su zvanično najmodernije farmerke za proleće

Creative Lab/Shutterstock

Uprkos stalnim promenama trendova, nešto ostaje isto. U ovu „večnu“ kategoriju spadaju farmerke za proleće, koje danas svako ima u svojoj garderobi.

Pročitajte: Laka za održavanje, a pristaje svakom obliku lica! Ovo je najmodernija frizura za proleće (FOTO)

Teksas-pantalone odavno su postale bezvremenska roba bez koje ne možemo da živimo ni jednu sezonu, pa vam neće škoditi nabavka još jednog modernog para.

U 2023. i 2024. dizajneri su nastavili da eksperimentišu stilovima i bojama, nudeći nove modele. Među najaktuelnijim u sezoni su "bootcut", ravno krojeni modeli, „isprani” teksas, ali i tamnoplavi teksas.

Sve smo to već videli, ali na proleće želimo nešto novo, moderno, a istovremeno univerzalno. Кako odabrati prave farmerke za proleće.

Modni uticajni i modni stručnjaci već žure da daju odgovor. U proleće 2024. oživljavamo ljubav prema belim farmerkama. Na kraju krajeva, nositi ih u jesensko-zimskoj sezoni bilo je gotovo nemoguće, tačnije, nepraktično.

Creative Lab/Shutterstock

 

 

Bele farmerke će biti sjajne za nošenje ove sezone:

- Sa rolkom, džemperom i košuljom. Ova kombinacija neće biti samo topla, već i veoma elegantna.

- Sa vunenom jaknom. Ako nosite i prvu opciju, onda jednostavno nema šanse da se smrznete. Pored toga jakna oversajz-kroja je i dalje u trendu.

- Sa kaputom. Ova opcija je pogodna za ljubitelje elegantnog izgleda. Ali ovde je važno zapamtiti ravnotežu proporcija. Široke farmerke kombinujte sa ravnim kaputom, a uske sa širokim.

- Sa bomber-jaknom i košuljom. Ova odeća izgleda i opušteno i zanimljivo. Ovaj izgled možete upotpuniti neobičnim antilop-cipelama i bejzbol kapom, koji će učiniti izgled još elegantnijim.

Savetujemo vam da obratite pažnju na široke, vrećaste ili ravne. U ovom slučaju izbegavajte ukrase jer će bokove učiniti vizuelno širim. Ako želite raznolikost, kupite model sa blagim metalnim sjajem.

Materijal i nijansa. Važno je da denim bude debeo i da nije providan. Tanke farmerke istaći će sve vaše mane, a debele će ih sakriti. Takođe, uverite se da je njena nijansa hladna. Bela boja sa toplim nijansama: svetlobež i boja pečenog mleka smatraju se modnim tabuom.

 Birajte modele sa viskim strukom, ali vodite računa da ne budu prekratke - bolje je zatvoriti skočni zglob.

Creative Lab/Shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading