Moda

Stilisti tvrde: Jedan odevni predmet je obavezan u junu

Stilisti savetuju čime da osvežimo garderober

Stilisti tvrde: Jedan odevni predmet je obavezan u junu

Ann Haritonenko/Shutterstock

Temperature su sve više – vreme je da razmislite o izgledu koji će vam učiniti prijatnim dane na vrućini od trideset stepeni. Stilisti savetuju čime da osvežimo garderober.

Pročitajte: Prija nosi najmodernije patike za leto - Super praktične, udobne, slažu se uz sve iz ormara

Leto je vreme kada uz pomoć odeće možemo da pokažemo svoju lakoću, gracioznost i stil u punom sjaju. U vrelim danima prozračne tkanine koje omogućavaju telu da diše i istovremeno izgledaju neverovatno elegantno su idealan izbor.

Nije tajna da se u ovo doba godine više znojimo. Da bi se ova vlaga brzo uklonila iz prostora ispod odeće, vredi odabrati pravi materijal proizvoda. Što je veća prozračnost tkanine, to će nam biti ugodnije na vrućini. Odgovarajuće opcije su pamuk, lan, viskoza...

Imajte na umu: neki predmeti od lana ili drugih laganih tkanina često mogu da budu obloženi sintetičkim materijalom, što utiče da se znojimo više.

Ann Haritonenko/Shutterstock

 

 

Što se tiče same odeće, takođe ima mnogo izbora. Na primer, lepršave haljine sa svetlim otiscima ili pastelnim nijansama kao da su stvorene za vrućinu - dodaju ženstvenost i sofisticiranost i omogućavajući vam da se osećate kao prava letnja boginja.

Ne zaboravite na udobnost - široke pamučne ili lanene pantalone u kombinaciji sa jedva providnim gornjim delom će stvoriti moderan i udoban izgled, idealan i za kancelariju i za šetnju gradom. Ali za poslovni sastanak uklopite letnji sako.

Komentari (0)

Loading