Moda

Desen koji žene preko pedesete moraju da zaborave: Stilisti upozoravaju na grešku koju svi prave

Moda za žene preko pedesete nikad nije bila maštovitija

Desen koji žene preko pedesete moraju da zaborave:  Stilisti upozoravaju na grešku koju svi prave

Kažu da je u ljubavi i modi sve dozvoljeno, ali ipak stilisti upozoravaju na neka pravila koja je poželjno poštovati. Nekako su jubilarni rođendani uvek prekretnice u svakom smislu, a moda za žene preko pedesete nikad nije bila maštovitija.

Mnoge dame tvrde da su tek u zrelijim godinama postale sigurne u sebe da mogu da nose šta god žele. Zato ograničenje ne treba da postoje i niko ne treba da odustaje od svog stila.

Pročitajte: Žene starije od pedesete ne treba da nose ovakav brusthalter - Stručnjaci upozoravaju kako da izbegnete naborani dekolte

Ipak, stilisti tvrde da u zrelijem životnom dobu treba izbegavati tufne a posebno one velikih dimenzija i savetuju da ova tri desena.

Cvetni desen

Trend koji nikada ne prolazi. Cvetni print je posebno privlačan na košuljama i bluzama, i detaljima kao što su marame. Stručnjaci tvrde da dame nižeg raste treba da izbegavaju upadljive floralne motive.

Animal print

Ovaj print nikoga ne ostavlja ravnodušnim - ili ga obožavate ili ne možete da ga podnesete. Opet, stručnjaci savetuju da budete oprezni i da nikada ne nosite celu kombinaciju u animal printu, već se opredelite za detalje - sa njima nema greške.

 

Komentari (0)

Loading