Lepota

Žene starije od pedesete ne treba da nose ovakav brusthalter: Stručnjaci upozoravaju kako da izbegnete naborani dekolte

Žene preko pedesete ne treba da nose jedan model brusthaltera

Žene starije od pedesete ne treba da nose ovakav brusthalter:  Stručnjaci upozoravaju kako da izbegnete naborani dekolte

Nije lako pronađi odgovarajući brusthalter, a žene često ne znaju tačno ni koju veličinu nose. Odgovarajući model ne samo što pomaže da izgledamo bolje već utiče na držanje, ali i na kompletan izgled. Da ne spominjemo koliko je veliki problem kada je veš neudoban.

Odabir odgovarajućeg modela je izazov u svakom životnom dobu, a stručnjaci tvrde da žene starije od pedeset ne treba da nose ovakav brusthalter.

Pročitajte: Stilska greška koja dodaje centimetre u struku - Ogroman je propust ako ovako nosite košulje i bluze (FOTO)

Dana Donfri koja je kreirala liniju donjeg veša savetuje da jedan tip brusthaltera treba izbegavati nakon jubilarnog rođendana.

– Koliko god mi to da ne želimo da priznamo, kroz godine telo prolazi kroz određene promene. Tome treba da prilagodimo garderobu i šminku, ali i veš – tvrdi ona i dodaje da u šestoj deceniji telo prolazi kroz promene koje znatno utiču na oblik, nežnost i punoću vaših grudi.

Pročitajte: Pet zimskih modnih grešaka koje svaka žena pravi - Stručnjaci savetuju kako da rešite problem (FOTO)

– Možda ste voleli pune korpe ili brusthaltere sa žicom, ali u određenom životnom dobu udobnost može biti prilično problematična – rekla je Dana i dodala:

– Nakon 50. rođendana push-up brusthalere treba izbegavati jer mogu da „stisnu” grudi i stvore naborani dekolte – zaključila je.

Komentari (0)

Loading