Moda

Ovo je pravi modni presedan: Cipele koje će sve dame nositi ovog proleća

Najmodernije cipele za proleće

Ovo je pravi modni presedan: Cipele koje će sve dame nositi ovog proleća

shutterstock

Кoliko god se opirali, čini se da ćemo ovog proleća ipak morati da nosimo cipele koje su pravi hit.

Dizajnerske kuće i popularni brendovi masovnog tržišta koristili su leopard print u svojim kolekcijama, primenjujući ga na maksimalan broj predmeta: haljine, bluze, pantalone i modne dodatke, a ovo su najmodernije cipele za proleće.

Pročitajte: Mnogi ih izbegavaju zbog jedne stvari, ali one su zvanično najmodernije farmerke za proleće

Strast prema animal printovima iz 2010-ih se trijumfalno vratila, a u modnoj areni planiraju da ostanu najmanje godinu dana.

Sve je počelo sa bundama inspirisanim estetikom supruga opasnih momaka i nastavilo se u potpuni trend. Danas u trendu nisu samo kaputi i bunde sa leopard printom, već i čizme, pumpe, baletanke, patike, topovi, bluze, haljine, kardigani, brojni dodaci i torbe sa animal printom.

Ako ste već podlegli ovom trendu i sebi kupili nešto slično spremite se za јоš jedan dobar šoping - cipele sa animal printom.

shutterstock

 

 

Modni stručnjaci tvrde da je jako važno da povedete računa o kodeksu oblačenja.

Na primer, ako idete na posao ili sastanak sa kolegom, onda na donji deo sa leopard printom dodajte minimalistički gornji deo - belu obimnu košulju, crnu rolku i običnu "oversize jaknu" u osnovnim nijansama.

Ali za zabavu, šetnju, odlazak u restoran ili negde drugde u svrhu zabave možete kombinovati cipele sa leopard printom sa drugim jednako svetlim stvarima.

Komentari (0)

Loading