Moda

Briše 10 godina: Boja garderobe koja će učiniti da izgledate mlađe (FOTO)

Boja koja skida godine omiljena je svim damama

Briše 10 godina: Boja garderobe koja će učiniti da izgledate mlađe (FOTO)

shutterstock/Serhii Yevdokymov

Niko od nas, bez obzira na to u kom je životnom dobu, ne voli da mu se nešto zabranjuje. Garderoba i šminka su posebna priča, ali stilisti ne prestaju da nas upozoravaju da moramo da obratimo na pažnju na ono što nam pristaje. Boja koja skida godine omiljena je svim damama i kažu da ima pravi antiejdž efekat.

Pročitajte: Da li je pristojno da Jelena Đoković u 38. godini nosi ovakve farmerke? (FOTO)

Tako se posle jubilarnog 40. rođendana ne preporučuju prekratke suknje, animal print, a i savetuje se da izbegavamo zamku udobnosti.

Odeća može otkriti više o vama nego vi sami. Vaša omiljena bluza ne samo da može da „doda” deset godina vašim godinama već može da učini i da izgledate mlađe. Najvažnije je, kažu stilisti, da se ne izgubite u raznolikosti nijansi i da izaberete one koje će vam ići naruku i izazvati prijatne asocijacije na svežinu i mladost.

Puderaste nijanse

Ova nijansa je povezana sa pupoljcima svežih ruža. Većina stilista uverava da je puderasta boja odeće savršena i za mlade devojke jer pomaže da se naglasi njihova mladost, i za one koji imaju više od 40 godina.

Shutterstock/Oleksii Dubrovskyi

 

 

Boja nane

Ne samo da vas može učiniti mlađim i sjajnijim već i sakriti višak kilograma. Smele i samouverene žene najčešće preferiraju svetlotirkiznu nijansu, koja samo dopunjuje vaše atraktivne osobine. Može istaći vaš negovan izgled i dodati eleganciju.

Komentari (0)

Loading