Moda

Suzana Perić predstavlja kolekciju za venčanja

Suzana Perić predstavlja kolekciju za venčanja

story

Posle velikog uspeha na Milano Fashion Week-u gde je za kolekciju La Perla Bianca dobila prestižnu nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera, modna kreatorka Suzana Perić na predstojećem, 10. Belgrade Wedding Show-u koji se 7. i 8. decembra održava u hotelu Hilton predstaviće svoju novu bridal kolekciju, nastalu na istom talasu inspiracije kao i pobednička.

Ovu kolekciju za mlade čine kreacije koje imaju strukturu oklopa školjke, miris morske soli, mističnost pučine i ukus najboljeg koktela na plaži. Haljine liče "na Suzanu", na sve ono na šta je ona navikla svoje poklonike, a opet su potpuno nove i drugačije.

Pored toga, na jubilarnom Belgrade Wedding Show-u parovi koji planiraju uskoro da započnu bračni život i žele kreativno da pomeraju granice u skladu sa svetskim wedding tendencijama, na jednom mestu moći će da se upoznaju sa onim šta su ostali modni dizajneri, saloni venčanica, zlatare, poslastičarnice, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri, cvećare i wedding planeri pripremili za 2020. godinu.