Promo

Stella Artois Draught takmičenje: Novosadski i beogradski barmeni pokazali umetnost točenja piva u 10 koraka

Stella Artois Draught takmičenje: Novosadski i beogradski barmeni pokazali umetnost točenja piva u 10 koraka

Stella Artois po drugi put u Srbiji organizuje takmičenje u točenju i serviranju pivačiji će pobednik poneti titulu Stella Artois Draught Masteri osvojitii put u Belgiju.

Ovo takmičenje je namenjeno profesionalnim barmenima koji se takmiče u točenju Stella Artois piva. Umetnost točenja piva, poznata i kao "Belgijski ritual točenja u 10 koraka" je usavršena u Belgiji. Strogi kriterijumi i jasno definisanih koraci u procesu točenja piva garantuju da ukus piva bude savršen, kao i osećaj uživanja u ovom omiljenom piću.

Regionalna takmičenja su do sada održana u Beogradu i Novom Sadu gde su izabrana po tri pobednika koja će učestvovati na finalnom nacionalnom takmičenju u Beogradu. Žiri je ocenjivao sve korake ovog dobro poznatog rituala počev od pripreme, načina točenja, pravljenja i skidanja pene, serviranja, kao i kombinovanja piva sa hranom što je završna tačka vrhunskog uživanja u pivu.

Barmeni će imati priliku da pokažu svoje umeće u Smederevu 8. septembra, Kragujevcu 14. septembra i Nišu 15. septembra i kandiduju se za finale koje će se održati 28. septembra u Vili Jelena.