Promo

Četiri odlike sjajnog komšiluka: Na šta obratiti pažnju kada tražite dom iz snova

Četiri odlike sjajnog komšiluka: Na šta obratiti pažnju kada tražite dom iz snova

story

Izbor komšiluka jedna je od najvažnijih stavki tokom potrage za domom iz snova. Odlike kraja u kome se budući dom nalazi utiču kako na tempo života, tako i na njegov kvalitet. To je posebno važno u metropolama poput Beograda, gde nam je neophodno da pronađemo kraj koji će predstavljati savršenu ravnotežu između urbane dinamike i neophodnog mira. Takođe, okruženje u kome se dom nalazi, osim sa vašim željama, trebalo bi da se složi i sa vašim životnim stilom, ali i da ima odlike koje će ga činiti sigurnim izborom za budućnost. Mi vam predstavljamo četiri najvažnije:

Lokacija, lokacija, lokacija

Lokacija je jedna od, ako ne i najbitnija stavka pri odabiru komšiluka, jer uz dobru lokaciju, i u najvećem gradu sve vam je na dohvat ruke. Ušuškanost pored reke, kao i odlična povezanost sa ključnim gradskim tačkama i sadržajima, čine Belgrade Waterfront jednom od najatraktivnijih lokacija u gradu. Žurba postaje stvar prošlosti, jer je sve dostupno na svega nekoliko minuta šetnje. Mogućnost da ključeve automobila ostavite kod kuće i prošetate do apoteke, prodavnice, omiljenog restorana ili parka je neprocenjiva.

Zeleno okruženje

Imati stan nedaleko od parka često zauzima visoko mesto na listi prioriteta. Mnoge studije pokazale su da su ljudi koji stanuju blizu parka zadovoljniji i u manjoj meri skloni stresu. Kako istraživanja pokazuju, boravak od samo dva sata nedeljno u parku pozitivno će uticati na vaše mentalno i fizičko zdravlje. Odlična stvar je i to što ne morate uvek otići do parka - dovoljno je da u njemu uživate sa terase ili prozora i tako uspostavite vezu sa prirodom. Upravo to je moguće ukoliko svoj dom pronađete u novoj, sedamnaestoj zgradi Belgrade Waterfront-a, BW Quartet, koja se nalazi upravo u Park distriktu. Zgrada BW Quartet ušuškana je uz Savski park, a njen dizajn u obliku ćiriličnog slova P omogućava i direktan pristup uređenom unutrašnjem dvorištu namenjenom stanarima.

Sve na dohvat ruke

Moderan životni prostor prevazilazi nekadašnju definiciju doma i predstavlja novi holistički koncept, jer osim onoga što vam je dostupno u okviru same zgrade, podjednako je važno i ono što vas čeka kada iz nje izađete - i to na najviše nekoliko minuta šetnje. Najlepše beogradsko šetalište Sava Promenada, najveća regionalna šoping destinacija Galerija Belgrade, ali i pregršt kafića, restorana, prodavnica i prostora dizajniranih za dečiju zabavu, poput Sava Play, predstavljaju neke od sadržaja koji se nalaze na pešačkoj udaljenosti od stambene zgrade BW Quartet.

Nove prilike

Okruženje koje birate za svoj dom trebalo bi da, osim krova nad glavom, donese i pregršt novih prilika za društvenu interakciju. Život u zgradi BW Quartet postaje bogatiji kada su vam najznačajnije lokacije u neposrednom okruženju - bilo da je to Galerija Belgrade, Kula Beograd, sa spektakularnim vidikovcem ili  mnogobrojni restorani i kafići, Belgrade Waterfront je definitivno epicentar gradskih dešavanja

Komentari (0)

Loading