Lifestyle

Mladi stručnjaci pokreću svet!

Mladi stručnjaci pokreću svet!

Svaki savremeni student priželjkuje nekoliko stvari tokom studija. Da na svom fakultetu ima moderna učila i opremu, prostor koji podstiče na istraživanja, dobre profesore i mogućnost da stiče znanje kroz angažman na konkretnim projektima.

Živimo u svetu znanja i novih tehnologija i naši studenti mogu držati korak sa stranim kolegama jedino ukoliko im se omoguće kvalitetni uslovi za to.

Studenti Elektronskog fakulteta u Nišu nedavno su dobili upravo takav prostor, sa savremenom računarskom opremom, u kojem će sa svojim profesorima raditi na projektima iz oblasti digitalizacije. Opremanje ove svojevrsne naučne zone podržala je kompanija NIS, koja već dugi niz godina pomaže mlade naučnike i sarađuje sa vodećim domaćim fakultetima.

Dodatna korist za niške studente biće i prilika da sa stručnjacima NIS-a rade na konkretnim projektima koji će možda naći svoju primenu baš u naftaškom biznisu.U svetu u kojem se tehnologija ubrzano menja, izgradnja moderne infrastrukture i razvoj inovacija je od takvog značaja da je postala jedan od 17 ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija.

Kao kompanija koja doprinosi ostvarivanju ovih ciljeva, NIS je saradnjom sa mladim naučnicima realizovao najbolju moguću investiciju – ulaganje u obrazovanje. Jer, znanjem menjamo svet.

Komentari (0)

Loading