Lifestyle

Black Friday - Najveći shopping praznik u godini

Ne prekidajte tradiciju!

Black Friday - Najveći shopping praznik u godini

Tradicija Black Friday shoppinga nastavlja se i ove godine pa je tako poslednji vikend novembra rezervisan za popuste kojima će samo retki odoleti. Black Friday se danas u svetu smatra najvećim shopping praznikom u godini. 

Iako je tokom cele obve godine pandemija korona virusa ostavila bolan trag u celom svetu, trgovci su odlučni u tome da se Black Friday održi i ove godine. Međutim, ovog puta će on biti organizovan u nešto drugačijem izdanju nego što smo na to možda navikli. Na primer, velike gužve u radnjama više nisu realan scenario, posebno imajući u vidu neophodno pridržavanje preventivnih mera, tako da će se celo shopping iskustvo odvijati u skladu s epidemiološkim merama. Trgovci posebnu pažnju obraćaju na održavanje fizičke distance između kupaca, higijenu u prostoru, ako i primenu mere nošenja zaštitnih maski za lice, i posetilaca i zaposlenih. 

Promo

 

Mnogi su se, radi izbegavanja gužvi, odlučili i na to da Black Friday potraje duže od jednog dana, tako da se “crni petak” u slučaju brojnih trgovaca održava po nekoliko dana, ceo vikend ili čak celu nedelju. Oni koji uz fizičke trgovine imaju i webshop, ohrabruju kupce da kupuju online i tako drže preporučenu socijalnu distancu, istovremeno uživajući u Black Friday popustima kao i u radnjama. 

Black Friday – super online shopping

Da li i vi volite online shopping? Ukoliko je odgovor da, onda od danas pa naredna 4 dana je prilika da ga obavite. Black Friday ili Crni Petak dan je koji ne možete da propustite. Kupovina na internetu ima mnogo više prednosti nego nedostataka Za sve one koji ne uživaju u hodanju po radnjama, guranju s drugim ljudima i čekanju u redovima na blagajnama, shopping na internetu pravi je spas i uživanje.

Promo

 

Ukoliko se ipak unapred odličite da kupite samo ono što vas zanima i što vam treba, lakše ćete ploviti kroz more raznih popusta. Obično se Black Friday čeka radi kupovine za nekih skupljih stvari poput tehnike (televizora, kompjutera,...), zimskih jakni, patika ili dukseva. Ono što je važno je da se fokusirate na svoj izbor. 

Promo

 

The Spot lanac premium brendova je pripremio je brojne popuste za svoje kupce. Zagrevanje za Black Friday i ekstra popusti su počeli još početkom nedelje, a nastavljaju se do ponedeljka. Ovo je idealna prilika da po veoma pristupačnim cenama kupite obuću, odeću i aksesoare vodećih svetskih brendova: Nike, Adidas, Reebok, Colmar, EA7, Saucony, Hummel i mnogih drugih. 

Promo

 

Iako je logično da Black Friday bude u petak, naravno da se sve to malo rastegne, tako da u The Spot-u super popusti traju od cetvrtka do ponedeljka.

Zato, ne propustite fenomenalne popuste ove godine, već posetite The Spot web shop i Izbegnite gužve u radnjama i klikom odaberite najbolju odevnu kombinaciju premium sportskih brendova.

Promo

 

Komentari (0)

Loading