Lifestyle

„Story” vam poklanja!

Delimo predivne poklone!

„Story” vam poklanja!

Nagrađujemo jednu čitateljku vrednim poklonom!

Clarins  Br. 1 luksuzni brend za  negu kože u Evropi

Već više od  60 godina , Clarins vodi računa o nezi kože i stvara proizvode bogate najboljim biljnim ekstraktima koji aktivno deluju protiv starenja kože.

Clarins veruje da kožu lica treba voleti I negovati, a to se najbolje radi pravilnom negom. Iz tog razloga, Clarins kreme za lice deluju na  znakove starenja koji se pojavljuju u razlicitim starosnim dobima.

Najbolja nega protiv starenja sa 30+ : 

Sa trideset godina, mnoge žene primećuju prve znakove starenja: koža gubi mladalački izgled kako život postaje užurban i uvećava se nivo stresa. 

Promo

 

 

Multi-Active linija za negu je formulisana da deluje na prve znakove starenja koji nastaju usled savremenog načina života. Multi-Active Day -dnevna krema  bogata  prirodnim ekstraktima čička predstavlja idealnu negu za modernu tridesetogodišnjakinju – efikasno glača fine linije i prve bore, prosvetljava kožu i blago je zateže.

Pre spavanja, nanesite Multi –Active Night Cream , noćnu negu bogatu revitalizujućim ekstrktima zlatnog maka koji će zaštititi I nahraniti kožu, I predstavlja idealnu dopunu dnevnoj nezi.

Nega protiv starenja sa 40+

U četrdesetim , koži je potrebna nega bogatija sastojcima protiv starenja. Extra – Firming linija je formulisana sa najfinijim biljnim ekstraktima koji efikasno učvršćuju kožu , poboljšavaju njen tonus i ciljano deluju na dublje bore. 

Promo

 

Aktivni sastojak – ekstrakt kengurovog cveta povećava elastičnost kože I aktivira prirodne funkcije kože , čineći je jedrom, čvrstom I regenerisanom. 

Noćna nega , Extra Firming Night Cream oporavlja I revitalizuje kožu tokom noći. 

Rezultat je trenutno glatka koža. Bore su vidljivo minimizirane a konture lica spreoblikovane. Koža je čvršća, glatka, obnovljena I blistava.

Nega protiv starenja sa 50+

Sa pedeset I više godina, usled opadanja nivoa estrogena, koža počinje ubrzano da stari I gubi jedrinu.

Promo

 

 

Super – Restorative linija deluje na učvršćivanje kontura lica i duboke bore I pigmentacione fleke. Usled hormonskih promena, koži je potrebna dodatna hidratacija I blistavost.

Super -Restorative Day Cream je bogata moćnim biljnim ekstraktima harungane revitalizuje kožu na svim nivoima , umanjuje dubinu bora I daje koži gladak, jedar izgled.

Super Restorative Night Cream intezivnp neguje kožu , vraća joj blistav I odmoran izgled,.

Rezultat : jedra i ispunjena koža na svim nivoima, pigmentacione fleke umanjene, a koža je hidrirana, nahranjena I blistava.

Nega protiv starenja sa  60+

Kako nivo estrogena sa godinama nastavlja da opada, koža postaje krhka, izgleda umorno , a tonus i ispunjenost se gube.

Promo

 

Nutri-Lumiere linija sasrži obnavljajući ekstrakt cveta kestena  koji vraća  vitalnost koži I pomaže joj da se izbori sa posledicama nedostatka hranljivih materija I suvoćom. 

Nutri-Lumiere Day Cream, hranljiva uljana krema 60s se lako upija , a pruža suvoj, zreloj koži potrebne hranljive materije . 

Za potpuni tretman , koristite noćnu  Nutri-Lumiere Night Cream , bogatu biljnim ektraktima koji vraćaju koži jedar izgled I shea puterom koji hrani I dubinski je  neguje.

Serum za svakog : 


Želite da očuvate mladalački izgled ? Clarins je kreirao Double Serum, namenjen za sve tipove kože I sve starosne dobi . Svojom jedinstvenom formulom učvršćuje kožu ,  umanjuje vidljivost bora, ujednačava ton kože I sužava  pore. Double Serum je kompletni koncentrat protiv starenja kože , koji pojačava delovanje odabrane kreme za negu.

Promo

 

 

 

 

U komentarima na našoj Fejsbuk stranici ostavite kreativan komentar zašto baš vi treba da dobijete Nutri Lumiere dnevnu kremu. 

Najzanimljiviji odgovor biće nagrađen.

Izvalačenje imene dobitnika je u utorak 1. decembra!

Komentari (0)

Loading