Promo

Vreme je za kupovinu poklona, a Galerija je pravo mesto!

25/12/2020

Novogodišnja euforija se zahuktava, a dok čekamo to veče koje će „promeniti sve“, priželjkujemo da naše najdraže obradujemo onim stvarima koje su tokom godine čežnjivo gledali u izlozima.

Vreme je za kupovinu poklona, a Galerija je pravo mesto!

Foto: Monika Pavlović

Galerija Belgrade zna koliko nas ispunjava osmeh koji izmamimo lepo upakovanim iznenađenjem ispod jelke, pa je zato svojim posetiocima olakšala odabir kroz specijalni Vodič za poklone i kroz mogućnost besplatnog pakovanja na hiljadu i jedan kreativan način. Nemate vremena da tragate za poklonom za brata, niste sigurni šta da darujete roditeljima, a prijateljica ni sama ne zna šta bi volela da dobije?

Foto: Monika Pavlović

 

U Galeriji ćete lako dobiti ideju, a vaši pokloni pokazaće koliko ih volite i koliko vam znače. U pauzama kupovine, u Deda Mrazovoj radionici napravite tradicionalnu prazničnu fotografiju, oslikajte unikatne ukrase za jelku ili čestitku za nekog posebnog. Obiđite Novogodišnji market gde vas čeka jedinstvena ponuda domaćih dizajnera i dopustite magiji Galerije da vas uvede u 2021. godinu.

Foto: Monika Pavlović

 

Na novogodišnju čaroliju teško je ostati imun, ali Galerija ne čeka praznike da posetiocima omogući jedinstveno iskustvo kupovine. Zato inovativni program lojalnosti Moj Beograd nudi specijalne pogodnosti i popuste tokom cele godine. Ovo je jedini ovdašnji program koji vam novac potrošen u radnjama tržnog centra vraća nazad u bodovima, koje kasnije možete da upotrebite za neke naredne kupovine. Sve što je potrebno da uradite jeste da preuzmete Galerija Belgrade mobilnu aplikaciju sa Google Play ili Apple Store onlajn prodavnice, prepustite se čarima šopinga u navećem tržnom centru u regionu, a zatim skenirate račune. Trošak u dinarima pretvara se u bodove, a kada sakupite najmanje 25.000 bodova, prva sledeća kupovina biće umanjena za 500 dinara.

Foto: Monika Pavlović

 

Kako odoleti mogućnosti da kući dođete ruku punih poklona, ali i ušteda? Jer, sakupljanjem bodova, benefiti članstva u programu se ne završavaju! Članove kroz aplikaciju očekuju popusti i pozivi na specijalne događaje. Uzbuđenje koje osećamo kada krenemo u šoping dodatno se povećava kada nas prilikom dolaska u Galeriju u aplikaciji sačeka nagradni kupon „Ogrebi i osvoji“, iza kojeg se kriju brojna iznenađenja – popusti, pokloni ili mogućnost da kupimo dva proizvoda po ceni jednog. I dok uživate u kupovini, a bodovi u aplikaciji se nižu, sve ste bliži prelasku u sledeći, srebrni, a zatim i zlatni nivo, koji vam donose nova, još veća iznenađenja, u vidu mesečnih nagrada.

Foto: Monika Pavlović

 

Kao najveći tržni centar u regionu, upravo zbog svoje impozantne veličine, kao i mnogobrojnih usluga koje su prilagođene aktuelnoj pandemiji, Galerija predstavlja idealno rešenje za sve koji žele da kupuju na bezbedan način. Široke ulice i trgovi, maskomati, veliki broj liftova, parking mesta i toaleta onemogućavaju stvaranje velike gužve, a prodanice, restorani, kafići i najsavremeniji Cineplexx prilagodili su svoje usluge trenutnoj situaciji. Svoje omiljene proizvode možete da naručite telefonom ili internetom i da ih preuzmete na kasi bez zadržavanja u radnji, a ukoliko ste zaboravili da ponesete masku, maskomati se nalaze na svakom ulazu u tržni centar.

Foto: Monika Pavlović

 

Kada na jednom mestu imate raznovrsnu ponudu, nezaboravnu zabavu, uslove za bezbednu kupovinu i posebne praznične pogodnosti kreirane baš po vašoj meri, zadovoljstvo je reći „Vreme je za poklone!“ i krenuti u kupovinu.

Čekamo Vas u Galeriji!

Komentari (0)

Loading