Promo

Uz Eucerin® svetski broj 1. u borbi protiv hiperpigmentacija - POKLONITE SEBI BESPREKORAN TEN

Kako do besprekornog tena, otkriva Eucerin®...

Uz Eucerin® svetski broj 1. u borbi protiv hiperpigmentacija - POKLONITE SEBI BESPREKORAN TEN

PR Eucerin

Leto je pred vratima a vi se još niste izborili sa starim flekama, niti ste našli način da se zaštitite od nastanka novih hiperpigmentacija koje izaziva sunce?

PR Eucerin

 

Dobra vest za vas je da još nije kasno. Uz negu preparatima Eucerin® brenda, koji je svetski broj 1. u borbi protiv hiperpigmentacija* i adekvatnu zaštitu od sunca, vaš ten ponovo može biti ujednačen i blistav, a koža podmlađena.

Efikasnost preparata iz Eucerin®Anti-Pigment linije potvrđuje i Aida Alilović-Jokanović, koja iza sebe ima uspešnu karijeru TV voditeljke u Sarajevu po kojoj je postala prepoznatljiva u celom regionu. Aida trenutno živi u Beogradu i bavi se kreacijom originalnih odevnih predmata pod rečitim nazivom Wholly wear.

Sa pojavom fleka na licu suočila se tokom i nakon trudnoće. Problem se, objašnjava ona, dodatno iskomplikovao dolaskom sunčanih dana. Zato je u jednom trenutku morala da preduzme promene u rutini nege koje su, kaže, promenile njen život.

PR Eucerin

 

AIDA: „Uprkos čestom šminkanju zbog voditeljskog posla, nikada nisam imala posebne probleme sa kožom. Ali, nakon trudnoće sam se suočila sa problemom tamnih fleka, koje su nastale kao posledica izlaganja suncu. Pojavile su se neposredno pred sam porođaj, iznad gornje usne. Najpre su bile sitne, jedva primetne, a vremenom su rasle i širile se. To je počelo da mi smeta i da utiče na moje samopouzdanje. Volim da iz kuće izađem nenašminkana, da se ne opterećujem nanošenjem pudera, a zbog fleka to nisam mogla. Na preporuku dermatologa i mnogih prijateljica počela sam da koristim Eucerin® Anti-Pigment liniju. Nakon dve nedelje uočila sam fenomenalne rezultate, koji su bili sve očigledniji i želim da to iskustvo podelim sa mnogobrojnim ženama koje se bore sa problemom hiperpigmentacija, da im pomognem da kao i ja žive bez tog opterećenja.

Kako je izgledala vaša dnevna rutina nege preparatima iz Eucerin® Anti-Pigment linije?

AIDA:Kombinovala sam sve proizvode iz ove linije i sledila preporuke da ih tokom jednog dana nanosim maksimalno četiri puta. Ujutru sam koristila dnevnu kremu i korektor. Tako sam koži obezbeđivala negu i zaštitu od sunca i izbegavala pokrivanje fleka puderom. Uveče sam koristila serum i noćnu kremu. Serum sadrži i hijaluronsku kiselinu, tako da sam istovremeno imala i anti-age negu.

PR Eucerin

 

Da li ste nastavili da koristite preparate iz Eucerin® Anti-Pigment linije i nakon što su fleke nestale?

AIDA: Rezultati koje sam tako brzo uočila su me motivisali da nastavim da ih koristim i u narednom periodu i sada, iako je od rođenja moje kćerke prošlo već pet godina. Fleke su uporan problem, ne bih volela da mi se ponovo vrate, a preparati iz ove linije, osim što ih umanjuju, sprečavaju njihov ponovni nastanak. Sada sam se malo opustila pa ponekad preskočim neki od koraka (smeh), ali sam, sa druge strane, zbog dobrog iskustva sa Eucerin® Anti-Pigment linijom, u negu uključila i druge preparate iz Eucerin® programa, među kojima je Eucerin ®Pigment Control Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+. Ovaj preparat je specijalno formulisan da pored efikasne i pouzdane zaštite od negativnih efekata sunčevog zračenja, spreči pojavu novih hiperpigmentacija i ublaži već postojće nastale usled izloženosti suncu.

Aidinu priču o tome kako je postala zaštitno lice globalne Eucerin® Anti-Pigment kampanje pratite na @eucerin srbija Instagram stranici

BOKS:

UJEDNAČEN TEN I PODMLAĐENA KOŽA

PR Eucerin

 

Visoku efikasnost preparata iz Eucerin® Anti-Pigment linije obezbeđuje Thiаmidol, Eucerin® patentirani sastojak koji smanjuje poroizvodnju melanina ta

no na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju, ujednačavajući ten i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje.

Zvezda ove linije je dokazano efikasni Eucerin®Anti-Pigment Serum, koji od ovog leta ima novo “ruho”. Sadržaji dve komore objedinjeni su u jednu sa istim autentičnim efektom – istovremenog ublažavanja hiperpigmentacija i umanjenja bora.

(*) Prema internim podacima kompanije Beiersdorf o prodaji preparata za ujednačavanje tena 2019. godine

Komentari (0)

Loading