Lifestyle

Završen Music Week festival: ovi nastupi će se još dugo prepričavati

Treći po redu Belgrade Music Week festival uspešno je završen!

Završen Music Week festival: ovi nastupi će se još dugo prepričavati

Nastupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na Ušću još dugo će se prepričavati, i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili posle puno vremena.

Zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: dve festivalske večeri pokazale su koliko su muzika i zabava nedostajale svima u prethodnom periodu.

Live Productin/Skymusic

 

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, širokoj 20m i dugačkoj 14 metara, nastupili su: Jelena Karleuša, Cobi, Senida, Lexington, Vojaž, Edita, Gazda Paja, Angellina i mnogi drugi.

Live Productin/Skymusic

 

Cobi, Angellina i Tara premijerno su izveli svoje nove pesme pred beogradskom publikom na Ušću, a Cobiju je na bini uručeno i jedno priznanje – nagrada HIT Music Week 2021, koju su mu dodelili slušaoci HIT fm radija za pesmu Leto je.

Dugo iščekivani nastup Jelene Karleuše, koji je držan u strogoj tajnosti do poslednjeg momenta, oborio je s nogu sve prisutne na Ušću. Spektakl na svetskom produkcijskom nivou koji potpisuje Skymusic, sa 400m2 LED ekrana, laserima, pirotehnikom, i do sada neviđenim scenografskim elementima, podigao je lestvicu domaćeg šoubiznisa za stepenik više.

Live Productin/Skymusic

 

Za potrebe Karlušinog nastupa menjan je kompletni dizajn bine, a pop diva se pojavila na stepenastoj piramidi visokoj 2 metra, dugačkoj i širokoj po 6 metara. Tokom Jeleninog nastupa koji je trajao sat i po vremena, kao specijalna gošća pojavila se Sara Jo koja je svojim pevačkim i plesnim performansom dovela atmosferu do usijanja.

Live Productin/Skymusic

 

Završnicu Music Week-a obeležio je nastup evrovizijske senzacije Hurricane, a letnja festivalska sezona u Beogradu uspešno je okončana.

Kakva je atmosfera vladala na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u pogledajte u galeriji.

 

Komentari (0)

Loading