Lifestyle

dm Ženska trka ove subote na Adi ciganliji

dm Ženska trka, u organizaciji Beogradskog maratona i naslovnog sponzora kompanije dm drogerie markt, biće održana ove subote 2. oktobra sa početkom u 10 časova na Adi ciganliji. Sve dame koje će učestvovati, trčaće na stazi dugoj 7,7 kilometara oko jezera.

dm Ženska trka ove subote na Adi ciganliji

dm Ženska trka jedini je masovni, ne samo sportski događaj u našem gradu, posvećen isključivo pripadnicama ženskog pola. Osim što slavi značaj bavljenja fizičkom aktivnošću, posebno trčanjem i hodanjem, kao primarne prevencije za zdravlju žensku populaciju, ova rekreativna i elitna atletska trka ujedno ima za cilj da promoviše i zaštitu životne sredine i podršku osobama sa invaliditetom. 

Kompanija dm se dugi niz godina trudi da kroz razne projekte bude podrška ženama, što je s obzirom na strukturu kompanije u kojoj su među zaposlenima pretežno žene, nešto što se očekuje. Pored toga, ovim se dodatno promovišu zdrave životne navike, aktivan i sportski način života, fizičko i mentalno zdravlje, posebno među pripadnicama lepšeg pola. 

 „Naša podrška ovakvim događajima, učestvovanje u humanitarnim akcijama i pokretanje brojnih društveno odgovornih inicijativa za različite kategorije stanovništva, proističu iz naše korporativne filozofije zasnovane na vodilji Čovek u centru poslovanja”, rekla je Svetlana Jovanović Mitić, marketing menadžerka kompanije dm drogerie markt.

Trka ima međunarodni karakter, a prve tri takmičarke dobijaju novčane nagrade kao i poklon iz dm-a. Uz to, sve posetioce i učesnike očekuju brojne aktivnosti usmerene ka zaštiti životne sredine i podršci osobama sa invaliditetom, ali i zabavno-muzički program uz nagradno izvlačenje posebnih poklona. 

 

 

Komentari (0)

Loading