Lifestyle

"Mio ristorante e caffe" - Sinonim za sreću!

Rankeova, jedna od najlepših beogradskih ulica, upravo je dobila novo ”IT” mesto, restoran ”Mio ristorante e caffe” koji bi, tvrde gastronomski stručnjaci, mogao biti kandidat za Mišlenovu zvezdicu.

"Mio ristorante e caffe" - Sinonim za sreću!

Već pre svečanog otvaranja mnogi Beograđani su čuli za mesto gde se prefinjeni ukusi i vrhunska pića spajaju s luksuznim enterijerom na jedan potpuno novi način. Pod dirigentskom palicom čuvenog šefa kuhinje Masima Turana, tim kulinarskih majstora odlučnih da redefinišu pojam privilegije za nepce, omogućio je da se interpretacije visoke italijanske kuhinje na moderan, a opet elitni način, spoje s bonvivanstvom u duhu srpske prestonice na ovom otmenom mestu. Od hleba preko paste, makarona i čokoladnih pralina, svaki deo ovih delikatesnih kulinarskih savršenstava ručno je izrađen u samom restoranu, propraćen vrhunskom kapljicom koju veoma promišljeno sugerišu njihovi somelijeri.

Bojan Stanojević

 

Ako je suditi po interesovanju javnosti već pre otvaranja, kao i odazivu onih privilegovanih koji su mu prisustvovali, u novootvorenom ”Mio ristorante e caffe” u srcu Vračara će se rezervacije za novo omiljeno mesto sladokusaca u pravilu morati uraditi na vreme. 

Bojan Stanojević

 

Mnogo je javnih ličnosti koje su prisustvovale elegantnom službenom otvaranju ovog restorana, a među njima su bili Lena Bogdanović, Duška Jovanić, Boško Jakovljević, Ivan Stanković, Suzana Mančić, Nebojša Milovanović, Sever Zolak, Nemanja Velikić, Jovana Jeremić, kao i mladi par Luka Dačić i Milica Jokić. 

 

Komentari (0)

Loading