Lifestyle

Da li je torba ogledalo svake žene? Galaxy Z Flip3 - model koji staje u džep i u najmanju žensku tašnu

Kom tipu žene pripadate: onima u čijoj torbi se nalazi nekoliko neophodnih stvari, ili pak onima kojima je torba prepuna bespotrebnih stvari? Sadržaj torbe definitivno reflektuje stil, ali i organizovanost svake žene. Ukoliko ste deo ove druge kategorije, a rado biste da promenite tu ružnu naviku kod sebe, postoji rešenje. Zove se mala torba.

Da li je torba ogledalo svake žene?  Galaxy Z Flip3 - model koji staje u džep i u najmanju žensku tašnu

Male torbe su i praktične jer se uklapaju u sve stilove. Nekada nas poslovni dan odvede pravo na poslovnu večeru ili  druženje sa prijateljima pa je mala ženska torba nešto što se stilski uklapa od početka dana do večernjeg izlaska. 

Mala torba je idealan način za „samodresiranje“. U nju staje samo neophodno: novčanik, dokumenta, ključevi, telefon i možda još neka sitnica. Mali telefon je idealna kombinacija sa malom torbom. Jedan od takvih modela je i najnoviji Galaxy Z Flip3, telefon sa fantastičnim performansama, a sa sklopivim dizajnom uklapa se u format malih tašni.  

Promo

 

Galaxy Z Flip3 – moderan retro dizajn koji se uklapa u svaki stil

Ovaj model staje ne samo u svaku žensku torbicu, već i u najmanji džep, a opet pruža savršenu preglednost, a moderan retro dizajn čini ga izuzetno atraktivnim i neodoljivim.

Kada je preklopljen, idealan je za čitanje poruka, slušanja muzike, fotografisanja, sve na ekranu od 1,9 inča. Ove aktivnosti uvek obavljamo u pokretu. S druge strane, kada ga rasklopimo, ekran od 6,7 inča može da se podeli, te ovaj telefon postaje pravi uređaj za uživanje,  

Telefon je kao stvoren za ljude u pokretu jer ima duplo brži ekran koji se učitava u brzini od 120hz, što omogućava najbržu reakciju do sada na komande korisnika. Uz sve to pravi i fenomenalne fotografije. Vrhunske 12MP kamere sa Ultra-Wide i Wide-angle opcijama stvaraju zapise koji su vredni pamćenja i naravno share-a. 

Promo

 

Baš zato što telefon koristimo u hodu, dešava se često da ga ispustimo. Bez brige! Galaxy Z Flip3 je izdržljiviji od svih svojih prethodnika. Ima najčvršće staklo u upotrebi, Gorilla glass Victus staklo i to i sa prednje i zadnje strane. Uz aluminijumski oklop, potpuno je bezbedan prilikom pada. 

Uz sve ovo ovaj model i vodotporan. To ga čini savršenim za sve dame koje nose male torbe, jer u njih najčešće ne staje kišobran!

Više o ovom modelu pogledajte na linku https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip3-5g/ 

 

Komentari (0)

Loading