Lifestyle

Top pet serija u kojima smo uživali tokom 2021. uz Neo Qled televizore užitak će biti potpun

I vama se dan završava gledanjem omiljene serije? Ništa čudno. Serije vrhunske produkcije osvojile su ceo svet. Bez obzira na to kog su žanra, koju epohu i temu obrađuju, serije su postale važna tema u momentu u kome živimo, a preporuka šta gledati je tema mnogih.

Top pet serija u kojima smo uživali tokom 2021. uz Neo Qled televizore užitak će biti potpun

Popularne striming platforme za gledanje serija i filmova, su nepresušan izvor za uživaoce ovog sadržaja, jer pružaju korisnicima ogroman i kvalitetan izbor. Ono što užitak čini besprekornim, jeste ako ove sadržaje korisnik gleda na inovativnom uređaju kao što su televizori nove Samsung Neo QLED serije. Godina još nije gotova, ukoliko se niste prepustili čarima ovih serija, krenite!  

Squid Game 

Squid Game je serija koja je tokom poslednjih meseci osvojila svet i stiže iz Južne Koreje. Kompanija Netfliks navodi da je to najgledanija serija svih vremena na toj striming platformi. Da li se i dalje pitate zašto je ova serija napravila toliki bum? Zašto je toliki share informacija o njoj, zašto je kostim koji se u seriji nosi postao neverovatno popularan i najvažnije, koju poruku serija nosi? Počnite sa gledanjem! Uz visoku 8K rezoluciju koju omogućavaju savremeni Neo QLED televizori, osetićete realističnu sliku, ali nemojte da pomislite da ste i vi deo ovih mračnih scena.

Promo

 

Mare of Easttown

U okviru HBO produkcije kreirana je i mini serija Mare of Easttown, koja je takođe dostigla ogromnu popularnost u celom svetu. Prati priču detektivke Meri, koja u malom pensilvanijskom gradu istražuje lokalno ubistvo, koje je pritom specifično. Kako bi priča postala zamršenija, glavnoj junakinji se paralelno sa istragom dešavaju mnogi problemi, poput razvoda i gubitka sina. Glavnu ulogu u ovoj hit seriji tumači Kejt Vinslet, koja je inače zabranila reditelju da joj ulepšava fizičke nedostatke. Uz Neo Qled, realističan prikaz je zagarantovan! 

La Casa de Papel 

Kada govorimo o najboljim serijama svih vremena, ne možemo izostaviti špansku krimi dramu La Casa de Papel. Ukoliko volite napete i dinamične priče, za vas je upravo serije u kojoj misteriozni „Profesor“, kako ga zovu, planira najveću pljačku banke u istoriji, a u tome mu pomaže osmoro saučesnika. Upravo tokom 2021. ljubitelji ove serije odgledali su najnoviju petu, a ujedno i poslednju sezonu. Detalji u ovoj priči su veoma važni, a uz tehnologiju Quantum HDR 64x na Neo QLED televizorima, koja ima superiorne crne i svetle performanse, moći ćete da vidite i najmanji detalj koji razotkriva plan. 

Promo

 

Friends: The Reunion

Ova godina je donela i dugo očekivani nastavak planetarno popularne serije „Friends“. Nakon čak sedamnaest godina, čuvena šestorka iz serije se okupila i nastavila gde je stala. Nova, specijalna epizoda ove serije će doneti pregršt emotivnih i punih smeha scena, zato smestite se udobno i uživajte. Uz Samsung soundbar i Neo QLED televizor stvara se poseban Q-symphony osećaj, koji će učiniti sa smeh ove družine ispuni svaki kutak vašeg prostora. U specijalnoj epizodi „Friends Reunion“ našle su se i mnoge svetske zvezde.

Maid 

Glumica Endi Mekdauel i njena ćerka, mlada Margaret Kuali zvezde su nove dramske serije o samohranoj majci koja počinje da radi kao čistačica da bi mogla da sa svojom ćerkom preživi. Ova dirljiva priča inspirisana je memoarima Stefani Lend „Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive“, koji su se našli na bestseler listi „Njujork tajmsa“. Potpuno se prepustite ovoj emotivnoj drami zahvaljujući Neo QLED OTS Pro tehnologiji uz pomoć koje do vas dolazi zvuk tačno sa mesta odakle je i potekao — čak i kada radnja podrazumeva kretanje, zvuk se kreće u istom smeru. 

Promo

 

Uživajte u satima najboljih serijskih dostignuća iz 2021. uz Samsung Neo QLED televizore, a više informacija o dostupnim modelima pogledajte na: https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/highlights .

 

Komentari (0)

Loading