Promo

POČINJE RASPLET U SERIJI „UBICE MOG OCA“

Peta sezona popularne serije emitovaće se od 8. januara od 21h, na Superstar kanalu

POČINJE RASPLET U SERIJI „UBICE MOG OCA“

Irena Canić, Vladimir Avramović i Katarina Živković

 Peta sezona domaće krimi serije „Ubice mog oca“, doneće rasplet višegodišnje dramatične priče. Tema ovog nastavka je jedan od gorućih društvenih problema realnog doba – vršnjačko nasilje, a inspirisan je stvarnim događajima. Po prvi put, gledaoci će imati priliku da vide neočekivane i teške scene iz prošlosti koje su prethodile zapletu, a koje su uticale na karakter inspektora Aleksandra Jakovljevića.

„Ubice mog oca“ u finalnoj sezoni, koja je rađena u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, ukazuju na probleme sa kojima se mladi, u modernoj i tehnološki naprednoj eri suočavaju. Međuvršnjačko maltretiranje i ponižavanje nažalost su postali svakodnevnica, a takvi događaji neretko menjaju mlade ljude iz korena. U moru nasilništva, fotografija i video klipova koji se lako šeruju, a kojima se deca ucenjuju, ona ćute i povlače se u sebe i samoubistvo im se čini kao jedini izlaz.

Irena Canić, Vladimir Avramović i Katarina Živković

 

Rasplet serije se odvija u 12 novih epizoda koje će biti emitovane subotom i nedeljom, od 8. januara 2022. godine, od 21h na Superstar kanalu. Glumačka ekipa predvođena Vukom Kostićem, Markom Janketićem, Tihomirom Stanićem, Ninom Janković, Miodragom Radonjićem, Slavkom Štimcem, Slavišom Čurovićem i Markom Vasiljevićem konačno će razrešiti slučaj ubistva Mileta Jakovljević, nekadašnjeg načelnika odeljenja za borbu protiv narkotika. Dramatičan scenario potpisuje Nataša Drakulić, dok je režija poverena Maši Nešković. 

Irena Canić, Vladimir Avramović i Katarina Živković

 

 

 

Komentari (0)

Loading