Lifestyle

DANI NAJBOLJEG SHOPPINGA SU PRED NAMA: POČINJE WINTER SALE

Inspiraciju za kreativne zimske outfite pronađite u Designer Outletu Croatia

DANI NAJBOLJEG SHOPPINGA SU PRED NAMA: POČINJE WINTER SALE

Najhladniji mesec u godini je pred nama, a sa njime dolazi i talas najboljih popusta koji će obradovati sve shoppingholičare i one koji imaju spremnu listu želja odevnih komada i aksesoara. Tokom zime nam je posebno potrebna inspiracija kada su u pitanju modne kombinacije, jer često se stopimo u masi tamnih i hladnih nijansi pa tako svakodnevni outfiti postaju bezlični i dosadni. Iako su siva i crna boja klasici koji se savršeno uklapaju u svaki stajling, ponekad je ipak potrebno uneti malo svežine i živosti s veselim bojama, dezenima ili metalik detaljima.

Promo

 

Upravo u Designer Outletu Croatia počinju zimska sniženja sa genijalnim popustima i do -70%, gde ćete imati priliku da pronađete svoje modne favorite. Na shopping destinaciji udaljenoj na samo 20 minuta vožnje od centra Zagreba možete pronaći i zanimljive ideje kako još kreativnije spojiti postojeće komade s novima. U nastavku donosimo predloge šta obući i iskombinovati za tri različite prilike: poslovni sastanak, opuštenu zimsku šetnju i večernji izlazak sa prijateljima.

1. Šta obući na posao?

Kada temperature padnu ispod nule, javljaju se i problemi sa svakodnevnim oblačenjem za posao i poslovne sastanke. Mnogi će hteti da izgledaju šik, ali ipak važno je da vam bude udobno i toplo. Uz elegantni sako uvek možete kombinovati džemper ili majice od mekog pletiva koje će izgledati profinjeno.

Promo

 

Birajte dugačke kapute kroz koje vam neće dolaziti hladan vazduh, a ove zime popularni su oni sa kariranim dezenom. Ne zaboravite i na udobnu obuću, kao što su duboke ravne čizme koje možete da nosite na uske pantalone, pletene haljine i zimske suknje.

2. Kežual zimska šetnja

Šetnja na svežem, hladnom vazduhu dobra je za zdravlje ali i za dobro raspoloženje. Pre nego što krenete, obucite se slojevito i pripremite toplu jaknu, šal, rukavice i kapu.

Promo

 

Nemojte zaboraviti da je udobna i kvalitetna obuća broj jedan kod ovakvih aktivnosti, stoga birajte vodootporne gležnjače. Šetnja zimi idealan je način za razgovor i druženje sa prijateljima, ali i prilika da si ulepšate dan.

3. Večernji izlazak sa društvom

Ponekad i izbor odeće za večernji izlazak može da predstavlja pravu muku. S obzirom na to da je većina ljudi radila od kuće i nije se izlazilo zbog lokdauna, ormari su prepuni kežual odeće, trenerki i pidžama. U Designer Outletu Croatia pronađite zavodljive i ženstvene kombinacije za izlazak. Jednostavni komadi poput male crne haljine ili crnog bodija uz prave modne dodatke mogu biti veoma efektni i upečatljivi. Ne zaboravite na malu torbu i nakit koji će zaokružiti svaku odevnu kombinaciju.

Promo

 

Mnogi će teško odoleti Winter sale ponudi, a odlični popusti do -70% na brendove Ted Baker, Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Gant, Under Armour i mnoge druge učinit će je još privlačnijom. Informišite se o ponudi, pozovite prijateljice i u najboljem društvu uživajte u zimskom shoppingu na otvorenom.

Komentari (0)

Loading