Lifestyle

Odbrojavanje može da počne: Vreme je da mašta postane stvarnost uz Huawei P50 seriju

Kako to obično biva kada je kompanija Huawei u pitanju, domaće tržište sa velikim nestrpljenjem očekuje otkrivanje nova dva modela u okviru nove Huawei P50 serije pametnih telefona.

Odbrojavanje može da počne: Vreme je da mašta postane stvarnost uz Huawei P50 seriju

Huawei P50 Pocket i P50 Pro, sudeći po najavama, donose novu svežinu na polje pametnih telefona. Pored nekih stilskih i tehničkih inovacija koje su oduvek bile zaštitni znak P serije, sasvim je izvesno da modeli P50 stižu sa najsavršenijim sistemom kamera do sada. Upečatljivo fokusiranje na detalje i usavršeni senzori za visok spektar boja omogućuju izuzetnu jasnoću fotografija koje vizuelno podražavaju ljudski vid. Uz nikad jaču ekspresiju boja na fotografiji, Huawei P50 se prirodno nameće kao idealan partner za sve ljubitelje tehnologije, umetnosti i nesputanog egzibicionizma.

Revolucionarni preokreti

Još od svog debija 2012. godine, P serija Huawei pametnih telefona je, zahvaljujući otmenom dizajnu, dužini trajanja baterije i fantastičnim performansama kamere, privukla veliku pažnju svetske javnosti. Vremenom, ova serija je sa svakim novim modelom donosila tektonske promene na tržištu, postavši, sasvim opravdano, sinonim za tehnološku inovativnost. Sada, nakon desetogodišnjeg jubileja, Huawei je zvanično najavio novo remek-delo s prepoznatljivim P inicijalom. Kakvo god iznenađenje da nam je Huawei ovoga puta osmislio, jedno je sigurno – pripremite se na realan prikaz pejzaža kroz oko kamere!

Umetnost u tvom džepu

Huawei P serija je poznata po tome što su se proizvodi iz ove linije godinama prilagođavali i evaluairali prema potrebama korisnika. Ono što ih je oduvek odlikovalo bila je funkcionalnost, tehnološka inovativnost ali i moderan i futuristički spoljašnji dizajn. Ipak, pored izgleda koji je raj za vizuelna čula, svi uređaji su prilagođeni ruci korisnika, I jednostavni za nošenje. Upravo ova karakteristika je još više unapređena u novoj P50 seriji, pa je tako model P50 Pro ultra slim, a P50 Pocket preklapajući model koji idealno staje u svaki džep. Kada ovim karakteristikama dodamo I to da modeli koji se tako lako uklapaju u svakodnevna kretanja svih korisika, predstavljaju profesionalni fotoaparat u malom, onda slobodno možemo zaključiti da su ovi uređaji pravi saveznici urbanih ljubitelja umetnosti širom sveta.

###

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

 

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/

Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

Komentari (0)

Loading