Promo

U novoj UGG kolekciji pronađite idealne saveznike za prolećne dane

UGG kolekcija savršena za prolećne outfite

U novoj UGG kolekciji pronađite idealne saveznike za prolećne dane

Promo

Globalni lifestyle brend UGG® predstavio je novu kolekciju modela koji se odlikuju upečatljivim dizajnom i cool karakterom. Iako su ljubitelje mode osvojili zimski krzneni modeli, specijalno dizajnirana prolećna kolekcija donosi pravi modni zaokret i redizajniranu UGG estetiku.

Izražavanje kroz muziku i pokret počelo je nedavnom saradnjom brenda i muzičke dive Cher, a nastavlja se kroz pokrete taletovanih plesnih umetnica koje su zvezde prolećne Drizlita kolekcije.

Drizlita je vodootporni statement komad koji je inspirisan Classic Mini modelom čizama, ali je unapređen i elementima prilagođenim kišnom vremenu. Dolazi sa udobnim uloškom od ovčije vune i siluetom koja im daje dozu šarma.

Promo

Crne UGG čizme za kišu Maslinaste UGG čizme za kišu

 

Bez obzira na promenljive vremenske uslove karakteristične za ovo doba godine UGG se potrudio da ove sezone ponudi obuću idealnu za sve prilike. Kvalitet i udobnost glavne su karakteristike i linije patika La Daza, koje ove sezone stiže u klasičnoj kombinaciji crne i bele boje.

Penasti uložak obezbediće maksimalan konfor, dok će se jednostavan dizajn podjednako dobro uklopiti uz svaku kombinaciju, bilo da preferirate džins ili ste ljubitelji haljina.

Promo

crne ženske patike bele ženske patike

 

Uživajte u lakoći pokreta i svoj omiljeni par UGG obuće za prolećnu sezonu pronađite u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na onlajn šopu fashionandfriends.com. i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

 

 

Komentari (0)

Loading