Promo

USKRŠNJE RADOSTI U RIZORTU ONE&ONLY PORTONOVI

Proslavite Uskrs u Boki Kotorskoj, u One&Only Portonovi rizortu, sa bogatim programom aktivnosti za decu i odrasle

USKRŠNJE RADOSTI U RIZORTU ONE&ONLY PORTONOVI

Promo

Smešten u šarmantnom mediteranskom naselju Portonovi na jadranskoj rivijeri, One&Only Portonovi organizuje uskršnje proslave tokom dva raskošna vikenda, uz niz događaja koji se održavaju od 15. do 17. i 22. do 24. aprila.

Promo

 

„Radujemo se gostima koji će uživati u Uskrsu u prelepom okruženju našeg rizorta, prvog One&Only rizorta u Evropi. Naš sjajni tim pripremio je poseban program događaja za sve uzraste, za oba uskršnja vikenda. Uz pogled na blistavo Jadransko more i netaknutu prirodu Crne Gore, sigurni smo da će se naši gosti nezaboravno provesti i da će stvoriti trajne uspomene“, kaže Guillaume Morel, menadžer hotela One&Only Portonovi.

Promo

 

Prvi ikad uskršnji program u One&Only Portonovi rizortu obuhvatiće aktivnosti za sve generacije i ukuse. Čarobna gastronomska iskustva protežu se od savremene japanske fuzije u Tapasake-u, lokalnih užitaka u La Verandi i veličanstvenih italijanskih jela u Sabiji, do primamljivih gurmanskih pop-up stanica sa zanatskom čokoladom i poslasticama u lobiju. Svi restorani će služiti svečane menije, uključujući uskršnji branč sa pogledom na more u La Verandi 17. i 24. aprila, kao i živu muziku benda Toć u Sabiji tokom uskršnje večere u nedelju.

Promo

 

Zabavne aktivnosti za mlađe goste uključuju tradicionalnu potragu za uskršnjim jajima, oslikavanje lica, turnire i zabavne igrice tokom oba vikenda. Deca i svi koji su mladi u duši obožavaće mali zoološki vrt, gde će imati priliku da se upoznaju sa umiljatim životinjama na blagom prolećnom suncu. A kao idealan uskršnji suvenir, gosti će moći da uslikaju selfi sa ogromnim drvenim jajetom na glavnom travnjaku, uz savršenu pozadinu – planine i more Bokokotorskog zaliva.

Promo

 

Dok se mališani zabavljaju, odrasli će moći da napune baterije uz jutarnju jogu i povrate energiju kroz treninge na otvorenom, okruženi prirodnim lepotama zaliva. Na raspolaganju je i wellness centar Chenot Espace, sa 4.000 kvadratnih metara prostora za opuštanje, uključujući magični zatvoreni bazen i a la carte tretmane švajcarskih stručnjaka za wellness. 

Promo

 

Sve aktivnosti su otvorene kako za goste rizorta tako i za nerezidente. Za više informacija ili rezervacije posetite oneandonlyportonovi.com.

 

Komentari (0)

Loading