Lifestyle

Novo leto, nova ti – BEZ CELULITA

Endosfera tretman u Estetik centru Body Time

Novo leto, nova ti – BEZ CELULITA

Nije bitno koliko imate godina i da li ste do sada bile manje fokusirane na negu sopstvenog tela ili ne. Uz ovaj neinvazivan tretman vaše telo može u potpunosti zablistati. 

Endosfera tretman tela se radi uz pomoć kompresivne mikrovibracije, koja omogućava reaktivaciju cirkulacije krvi, čime poboljšava nahranjenost kože i snabdevanje ćelija kiseonikom. Primenom pritiska razbijaju se potkožne masne naslage i pomoću procesa limfne drenaže postiže se glatkoća kože. Osim toga, tretman ima umirujuće dejstvo na bolove u mišićima i leđima, a generalno je dobar protiv zadržavanja vode.  Tretman se ne radi po regijama, već uvek CELO TELO (udovi, zadnjica, leđa i stomak).

Body time

 

Prednost italijanskog tretmana endosfera  je i ta što mogu da je rade osobe koje imaju problema sa proširenim venama i kapilarima. Nema kontraindikcija i potpuno je bezbolan.

Endosfera vam pomaže da:

•    Uklonite celulit

•    Zategnete kožu

•    Oblikujete telo

•    Smanjite obim

•    Izbacite vodu iz organizma

Endosfera tela se radi u 12 koraka, odnosno obuhvata 12 tretmana. Svaki sledeći tretman podrazumeva povećanje frekvencija brzine sfera (kuglica koje se nalaze na sondi i sa kojima se vrši masaža). Tretmani se rade tri puta nedeljno, jer je telu potrebno posle jednog tretmana 48 sati da se oslobodi toksina. Svaki tretman traje jedan sat.

Body time

 

Tretman endosfere se radi i uz pomoć ulja koje je bez mirisa i parabena. Namensko ulje se koristi za premazivanje tela pre početka tretmana. Na početku endosfera tretmana se pokreće se proces oslobađanja limfe, a prevo se tretiraju regije prepona i ispod kolena. 

Da bismo vam bolje objasnili šta se dešava sa vašim telom tokom 12 tretmana endosfere, podelićemo ceo postupak u četiri grupe kroz koje je neophodno proći da bi se stiglo do rezultata. Grupe su sledeće:

•    Od prvog do trećeg tretmana pokreće se metabolizam i izbacuje višak vode iz organizma

•    Od četvrtog do šestog tretmana izbacuje se celulit na površinu

•    Od sedmog do devetog tretmana vrši se eliminacija celulita

•    Od desetog do dvanaestog tretmana vrši se zatezanje kože

Body time

 

Endosfera je toliko dobra da ju je i popularni magazin "Forbes" uvrstio u najbolje neinvazivne tretmane.

Koliko je endosfera postala omiljeni tretman među Beograđankama najbolje govori činjenica da smo te, sada već davne, 2018. godine imali jedan aparat za lice i telo, a danas posedujemo čak tri takva aparata ne bismo li zadovoljili potrebe svih naših klijenata. Sa ponosom možemo reći da je Estetik centar Body Time PRVI ENDOSFERA CENTAR u Srbiji.

Body time

 

Svratite kod nas na besplatne konsultacije, jer mi vraćamo osmeh na lice i budimo hormon sreće!

 

Komentari (0)

Loading