Lifestyle

Hisense uređaji po meri savremenog čoveka: Klime koje hlade, greju i prečišćavaju vazduh

Hisense uređaji po meri savremenog čoveka

Hisense uređaji po meri savremenog čoveka: Klime koje hlade, greju i prečišćavaju vazduh

Želite da vaš dom bude bezbedno i zdravo mesto, gde možete da se osećate zaštićeno od raznih pretnji iz spoljašnjeg okruženja? Osećaj sigurnosti i udobnosti je neizbežno povezan sa kvalitetom vazduha koji udišete. Zahvljajući Hisense klimama sa najsavremenijom tehnologijom koja efikasno reguliše kvalitet vazduha, temperatura u prostoriji je uvek prilagođena vašim potrebama, a vazduh koji udišete je svež, prečišćen i optimalno vlažan. Recite zbogom bakterijama i virusima, uključujući SARS-CoV-2, jer HI-NANO tehnologija Hisense klima uređaja ima moć da ih sve eliminiše. 

Misija ovog brenda je da sa svakim proizvodom korisnicima omogući bolji doživljaj koji premašuje njihova očekivanja. Kao kompanija koja je prva proizvela inverterski klima uređaj u Kini, sa 25 godina tradicije razvoja i promocije inverteske tehnologije, Hisense omugućava svojim korisnicima svež i prijatan vazduh u prostorijama u kojima borave bez obzira na vremenske uslove.

Obezbeđuju komfor, ali brinu i o zdravlju

Klimatizacija ne podrazumeva više puko hlađenja vazduha, jer moderna i pametna tehnološka rešenja donose mnogo više od ugodne temperature. Oslobađanjem velike koncentracije jona,  u razmeri milion jona na jedan centimetar kubni, stvara se zdrava sredina i eliminišu PM 2.5 čestice, grinje, duvanski dim i neprijatni mirisi. Takođe, na taj način se delotvorno uklanja i prenosiva prašina, dok visoku efikasnost ovog metoda u očuvanju zdravlja potvđuje i cenjeni međunarodni sertifikat istraživačke studije Texcell.

Svež vazduh svaki dan

Zahvaljujući funkciji Fresh Air, koja osvežava prostor za svega tri minuta dovodom svežeg i prečišćenog vazduha spolja, menjajući strukturu vazduha u svakom delu prostorije, možete se osećati kao da odmarate u prirodi na svežem vazduhu u udobnosti vašeg doma. Ujedno, ona se stara i da imate uvek idealnu koncentraciju kiseonika u životnom prostoru, bez potrebe da svaki čas otvarate vrata i prozore. Takođe, detektuje i koncentraciju ugljen-dioksida i signalizira kvalitet vazduha na LED ekranu.

Promo

 

Najsavremenije funkcije za najbolje performanse 

Hisense inovacije omogućavaju da lako i jednostavno upravljate svojim klima uređajem, sve što je potrebno da uradite je da instalirate aplikaciju, koja je dostupna na Google Play i App Store prodavnicama. Uz pomoć nje možete proveriti temperaturu i vlažnost u prostoriji, uskladiti ciklus pametne klimatizacije ili aktivirati druge pametne funkcije.

Ne morate više brinuti oko toga kako ćete koristiti klima uređaj, jer će AI to uraditi umesto vas. Samo jednim tasterom možete aktivirati inteligentnog nadzornika vazduha i kontrolisati temperaturu, vlažnost, smer duvanja i količinu vazduha na sveobuhvatan način. Kada niste kod kuće duže vreme, možete uštedeti na potrošnji struje, zaštititi nameštaj i vodovodne cevi, ili obezbediti prijatnu temperaturu za vaše kućne ljubimce.

Pored toga, 360 DC invertorska tehnologija omogućuje inteligentan rad klima uređaja i minimizira gubitke energije. Kompresor radi efikasnije i neometano, a kontrola temperature je preciznija, dok je nivo buke niži.

Hisense klima uređaji - Svežina prirode u kući - YouTube

Poverenje miliona ljudi širom sveta  

Uz izvoz proizvoda u više od 160 zemalja i regiona, Hisense je sponzorisao najveće sportske događaje na svetu, poput UEFA EURO 2016. i 2020. i FIFA svetsko prvenstvo 2018. i 2022. godine. U kineskom Globalnom istraživanju nacionalnog imidža, koje sprovodi China International Publishing Group, Hisense je proglašen za jedan od “deset najpoznatijih kineskih brendova za ljude u inostranstvu” pet godina zaredom.

Na tržištu Srbije Hisense je prisutan već dve godine i prepoznat kao brend koji ima najbolji odnos cene i kvaliteta, a na vama je samo da se u to uverite.

Više informacija o uređajima možete pronaći na Hisense klima uređaji.

 

Komentari (0)

Loading