Lifestyle

NOVO SAMOPOUZDANJE ZA NOVO LETO!

Starenje, sklonost aknama i hiperpigmentacijama od akni ili sunca, jesu neki od najčešćih problema sa kojima se suočavaju dame širom sveta u želji da njihova koža bude lepa i zdrava.

NOVO SAMOPOUZDANJE ZA NOVO LETO!

U borbi protiv ovih problema neophodna je svakodnevna i adekvatna rutina nege, a dolaskom sunčanih dana i efikasna zaštita od sunca jer, pored pozitivnih efekata na naše zdravlje i raspoloženje, sunce utiče na prevremeno starenje kože i intezivira fleke na licu koje su nastale kao posledica akni ili UV zračenja.

Kada tome dodamo i potrebu da nedostatke naše kože ublažimo šminkom, dolazimo do toga da svako jutro na lice moramo da nanesemo najmanje tri preparata, a često za to nemamo vremena ili mogućnosti.

Rešenje ovog problema donose 3 u 1 preparati za zaštitu od sunca brenda Eucerin® .

U pitanju su tonirani preparati za zaštitu od sunca specijalno formulisani prema potrebama kože koja stari, sklona je aknama ili hiperpigmentacijama od akni i sunca. Ovi preparati istovremeno našoj koži pružaju svu neophodnu negu, efikasnu UV zaštitu i ujednačavaju ten.

Nijanse Eucerin® toniranih preparate za zaštitu od sunca razvijene su u saradnji sa profesionalnim šminkerima i savršeno se prilagođavaju vašem tonu kože, doprinoseći da izgleda blistavo i baršunasto. 

NEGA I ZAŠTITA I ZBOGOM FLEKAMA OD AKNI!

Promo

 

Sa problemom akni, koji osim estetskih izaziva i emocionalne probleme poput pada samopouzdanja, suočava se 95% adolescenata i 40% odraslih. Ove posledice, nažalost ne prestaju čak ni kada se problem akni umanji ili nestane, jer na koži nakon toga često ostaju tamne fleke koje kvare ujednačenost tena. Osim adekvatne nege, koža sklona aknama zahteva i specijalno formulisanu zaštitu od sunca, koja ima laganu teksturu i obezbeđuje kontrolu sebuma. Upravo ova svojstva ima Eucerin®Oil Control Tonirani Gel-krem za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+. Dostupan u dve nijanse, svetlijoj i tamnijoj, osim što koži pruža efikasnu i pouzdanu zaštitu od sunca i negu bez sjaja, ovaj gel-krem ujednačava ten i pokriva tragove od akni i fleke, što je za osobe koje imaju masnu kožu, koja je sklona aknama veoma važno.

PREVENCIJA, REDUKCIJA I PREKRIVANJE!

Promo

 

Iako tamne fleke na koži mogu nastati iz različitih razloga, glavni uzrok njihove pojave je nezaštićeno izlaganje suncu. Zato je za osobe čija je koža sklona hiperpigmentacijama od sunca pravi izbor nega koja u osnovi ima Eucerin® patentirani Thiamidol®. Ovaj sastojak klinički i dermatološki dokazano umanjuje tamne mrlje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje, smanjujući proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju. Od ovog proleća, rutina nege Eucerin® preparatima koji sadrže Thiamidol® doneće vam još više zadovoljstva i samopouzdanja, jer novi Eucerin® Pigment Control Tonirani Fluidi za zaštitu od sunca SPF 50+ osim što umanjuju postojeće fleke i pomažu u prevenciji nastanka novih, sadrže i pigmente koji pružaju ujednačen izgled vašem tenu i pokrivaju fleke.

MANJE BORA, UJEDNAČEN TEN, ZAŠTIĆENA KOŽA 

Promo

 

 

Ukoliko želite da preparat za zaštitu kože lica istovremeno pruža zaštitu od prevremenog starenja izazvanog UV zračenjem, umanjuje postojeće znakove starenja i hidrira kožu, pravi izbor je Eucerin®Anti-Age Tonirani fluid za zaštitu od sunca SPF 50+. Takođe dostupan u svetlijoj ili tamnijoj nijansi, ovaj fluid za zaštitu od sunca sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca koja popunjava bore na površini i duboko u koži i mineralne pigmente koji trenutno ujednačavaju ten. Kao i kod svih Eucerin® preparata za zaštitu kože lica od sunca, pouzdanost i efikasnost formulacije ovog preparata zasniva se na Eucerin® spektralnoj tehnologiji koja kombinuje  fizičku i biološku zaštitu od posledica dejstva vidljive svetlosti visoke energije poznate pod skraćenicom HEVIS (High Energy Visible Light), za koju je dokazano da može da izazove pojavu hiperpigmentacija i prevremeno starenje koze.

SUPERIORNA ZAŠTITA

  • Fizičku zaštitu od negativnih efekata takozvane plave, HEVIS svetlosti, u formulaciji Eucerin® preparata za zaštitu kože lica od sunca obezbeđuju obojeni pigmenti, koji apsorbuju i reflektuju UV i plavu svetlost sprečavajući oksidativni stres.
  • U biološkoj zaštiti glavnu ulogu igraju likokalkon A, koji neutrališe slobodne radikale nastale pod uticajem UV i plave svetlosti, i gliciretinska kiselina, koja  pruža podršku prirodnim mehanizmima obnove DNK ćelija kože.

Komentari (0)

Loading