Lifestyle

Baš u pravi čas – ugrabite nove prolećne patike po sniženoj ceni!

Sve do 15. maja u Deichmannu pronađite najlepše modele obuće kao stvorene za proleće, i to po neodoljivim, sniženim cenama!

Baš u pravi čas – ugrabite nove prolećne patike po sniženoj ceni!

Samo jedan pogled na asortiman na službenoj stranici i zaljubićete se u neki od prelepih modela laganih, platnenih patika, baletanki i mokasina za svakodnevno nošenje, a tu je i velik izbor svečanije obuće za proleće. Sniženja se odnose i na obuću i modne dodatke za muškarce, kao i širok izbor artikala iz kolekcija za decu.

Patike koje ćete obožavati!

Međusezonska sniženja u Deichmannu prava su poslastica za obožavatelje sportske elegancije, jer redovito donose snižene cene najtraženijih svetskih brendova. I ovoga puta snižene su cene hit court modela brendova adidas, Nike, Puma, Reebok te mnogih drugih. Izbor je i ovog puta širok i garantira da će svako za sebe da pronađe idealne patike za proleće i leto - po sniženoj ceni.

Promo

 

Za u ured, ali i na kafu!

Proleće uvek donosi istu dilemu. Volimo patike i nije nikakav problem nositi ih svaki dan, ali ponekad nam nedostaje obuća koja će u toplim danima igrati onu ulogu koju su zimi igraju čizme. Upravo zato jedva čekamo nositi hit obuću u sezoni proleće/leto 2022.sling back cipelice, loaferice i baletanke. U Deichmannu smo pronašli veliki izbor najslađih cipela savršenih za nošenje svakoga dana, to su sling back cipele s potpeticom, ali i ravni modeli otvorene pete kao i mokasinke i baletanke u raznim bojama.

Promo

 

Savršeno za najmlađe!

Među sezonska sniženja u Deichmannu najbolja su prilika da dečaci i devojčice pronađu savršenu sportsku, ali i obuću koju će nositi u svim svečanijim prigodama ovog proljeća. Mališane na policama očekuju trendy modeli patika top svetskih sportskih brendova, kao i elegantne i razigrane cipelice u proletnjim bojama i stilovima.

Promo

 

Svu obuću koju ćete trebati ovog proleća sve do 15. maja u Deichmannu možete pronaći po posebnim, sniženim cenama. Posetite najbližu Deichmann prodavaonicu i inspirirajte se za proleće prepuno boja u najudobnijoj obući!

Artikle na sniženju možete razgledati na službenim Deichmann stranicama! https://deichmann.com/RS/sr/shop/welcome.html

Komentari (0)

Loading