Lifestyle

Nelina - Premium belgijska čokolada

Premium belgijska čokolada

Nelina - Premium belgijska čokolada

Kažu da čuda ne postoje, ali mi dokazujemo svakog dana suprotno. Iz dana u dan pravimo čuda u našoj Nelly fabrici. Našoj kreativnosti nema kraja, jer uvek spajamo nove ukuse. Čokolada nas vodi u svet koji nam dopušta da stvaramo. Najmodernija tehnologija je izvorni put našeg stvaralaštva, od najfinijeg kakaa do najpažljivije biranih sastojaka, koji u kombinaciji prate svetske trendove, pogađaju istančan ukus potrošača i zavodljivo ih privlače da ostanu u Nelina svetu. Pažnja naših potrošača je usmerena ka hedonizmu, zdravijim stilovima života, a naš je prioritet briga o poreklu, izradi i održivosti.

Tragate za motivacijom, trenucima za proslavu ili birate načine da pobegnete od svakodnevnice? Mi smo tu da vam pružimo široku lepezu ukusa, jedinstveno uživanje u spoju premium sastojaka, vrhunske teksture i nezaboravnog doživljaja.

Promo

 

Nelina bela čokolada je poslastica od kakao putera, punomasnog mleka, šećera i vanile, fine topive strukture. Bela čokolada sadrži dosta kalcijuma, fosfora i vitamina B2, koji su ključni sastojci za pravilno funkcionisanje organizma. Za razliku od mlečne i crne čokolade ne sadrži kofein.

www.nelly.co.rs
 

Komentari (0)

Loading